Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Veled teljes a világ – Még idén jön magyarul Jennifer Niven új regénye

A Veled minden hely ragyogó című regényével Jennifer Niven egy csapásra beírta magát a könyvrajongók szívébe. Az írónő új regényét a Maxim Kiadó pedig még idén elhozza!

A Veled teljes a világ megjelenése 2017. október 16-án esedékes, a kötetet fordítója Béresi Csilla. Ó, és 400 oldalnyi tömény csodára készülhetünk. Íme, a gyönyörű magyar borító és a fülszöveg.

Jennifer Niven – Veled teljes a világ

Libby Strout Amerika legdagibb tinije. Édesanyja hirtelen halála után kezdett el hízni a négy fal között. Most mégis ki kíván merészkedni az emberek közé, suliba járni, hogy kipróbáljon minden, az élet kínálta lehetőséget. J

ack Masselinnek van egy titka: nem ismeri fel az arcokat. Igyekszik a menő srác látszatát kelteni, egészen addig, amíg nem találkozik Libby-vel. Ők ketten belekeverednek egy kegyetlen gimnazista játékba, aminek közös büntetés lerovása és lelki tanácsadás a következménye.

A két fiatal először haragszik egymásra, majd minél több időt töltenek együtt, annál kevésbé érzik egyedül magukat. Fokozatosan elmélyülő szerelmük egész világukat megváltoztatja.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading