Home Hírek Veled teljes a világ – Még idén jön magyarul Jennifer Niven új...

Veled teljes a világ – Még idén jön magyarul Jennifer Niven új regénye

A Veled minden hely ragyogó című regényével Jennifer Niven egy csapásra beírta magát a könyvrajongók szívébe. Az írónő új regényét a Maxim Kiadó pedig még idén elhozza!

A Veled teljes a világ megjelenése 2017. október 16-án esedékes, a kötetet fordítója Béresi Csilla. Ó, és 400 oldalnyi tömény csodára készülhetünk. Íme, a gyönyörű magyar borító és a fülszöveg.

Jennifer Niven – Veled teljes a világ

Libby Strout Amerika legdagibb tinije. Édesanyja hirtelen halála után kezdett el hízni a négy fal között. Most mégis ki kíván merészkedni az emberek közé, suliba járni, hogy kipróbáljon minden, az élet kínálta lehetőséget. J

ack Masselinnek van egy titka: nem ismeri fel az arcokat. Igyekszik a menő srác látszatát kelteni, egészen addig, amíg nem találkozik Libby-vel. Ők ketten belekeverednek egy kegyetlen gimnazista játékba, aminek közös büntetés lerovása és lelki tanácsadás a következménye.

A két fiatal először haragszik egymásra, majd minél több időt töltenek együtt, annál kevésbé érzik egyedül magukat. Fokozatosan elmélyülő szerelmük egész világukat megváltoztatja.