Home Hírek Az Alexandra megerősítette: nem folytatják a Holdbéli krónikák sorozatot

Az Alexandra megerősítette: nem folytatják a Holdbéli krónikák sorozatot

Amíg a könyvmoly él, addig  remél, most viszont nem a legegyszerűbb a bizakodás. Egy olvasói kérdésre az Alexandra Kiadó újra megerősítette, hogy nem folytatják Marissa Meyer igencsak kedvelt sorozatát. Egy olvasói kérdésre feleltek így:

“A Holdbéli krónikák sorozat folytatását viszont egyelőre sajnos egyáltalán nem tervezzük. Többször felmerült ugyan az elmúlt időszakban, mivel rendszeresen kapunk ezzel kapcsolatban olvasói leveleket, de sajnos az első két rész nem fogyott olyan példányszámban, hogy megérje a folytatásokat megjelentetni.”

A döntést nagyon sajnálom, mert csupa jót hallottam a sorozatról, és bele is akartam kezdeni. Viszont így, hogy nem érkezik a folytatás, inkább nem teszem, hiszen a két megjelent részen túl kettő még hátra van. És hát, sose jó érzés, ha lezáratlan marad egy sorozat.

Átérzem a rajongók helyzetét, sajnálom, hogy ez így alakult. Azért ne feledjétek, amíg a könyvmoly él, addig remél. Több olyan sorozat is folytatódott már, amit halottnak hittünk, például az Insomnia könyveknél Az alvilág urai, vagy a Könyvmolyképzőnél a Marked Men, vagy a Real sorozat.

Nagyon remélem, hogy legközelebb már jó hírrel szolgálhatok a sorozatot illetően.