Home Hírek All Together Now címmel jön az új YA könyvadaptáció a Netflixre!

All Together Now címmel jön az új YA könyvadaptáció a Netflixre!

Hamarosan újabb könyvadaptációt nézhetünk meg a Netflixen! Az All Together Now premierje 2020. augusztus 28-án esedékes. Igen, a hazai Netflixen is 🙂

A film az itthon is jól ismert Matthew Quick (Napos oldal, Bocsáss meg Leonard Peacock) egyik YA könyvéből, a Sorta Like a Rockstarból készült, csak új címet kapott. Az alkotócsapatban pedig a Love, Simon és a Csillagainkban a hiba producerei.

A főszerepben a Vaiana énekhangjaként ismertté vált Auli’i Cravalho bizonyíthat, rajta kívül olyan elismert nevek szerepelnek benne, mint Justina Machado és Carol Burnett. Alább megnézhetitek a magyar feliratos trailert.

A könyv hazai megjelenéséről még nincs hír, de bízzunk benne, hogy a Könyvmolyképző Kiadó ezt a Matthew Quick regényt is elhozza nekünk. Addig is, hamarosan nézhetjük a filmet, ami a trailer alapján nagyon erősnek ígérkezik.

A Netflix leírása: Egy optimista, tehetséges tini szomorú titkot őriz: valójában hajléktalan és egy buszban lakik. De amikor megtörténik a baj, vajon megtanulja elfogadni mások segítségét?