Home Hírek Új New Adult regényt írt S.R. Grey. A főszereplő ezúttal egy lecsúszott...

Új New Adult regényt írt S.R. Grey. A főszereplő ezúttal egy lecsúszott hokisztár

Itthon a Scoring Wilder – Testcsel c. regényével mutatkozott be R.S. Grey, aki mellesleg Új regényt írt S.R. Grey, a New Adult műfaj egyik legtermékenyebb szerzője. A legújabb regénye, a Destiny on Ice 2016. december 31-én jelenik meg Amerikában, a borítót pedig pont ma leplezték le. Nagyon figyelemfelkeltő, ugye?

rs-grey-destiny-on-ice

Grey ezúttal sorozatot ír, Winter Boys lesz a címe, de mindegyik kötetben más a főszereplő páros, így tulajdonképpen stand alone regényként is kezelhetjük a köteteit.

Az első fecske, a Destiny on Ice főhőse Brent Oliver, a dögös srác, aki hiába tehetséges, a hoki karrierje nem szárnyal úgy, mint szeretné. Sőt, elég rossz passzban van. Ekkor találkozik Aubrey Shelburne-nal, a élet-segítővel (life coach), aki a hírességekre specializálódott. Gyorsan le is fekszenek egy éjszakai bulizás után, holott nagyon nem lenne szabad. Ahogy egymásnak ugraniuk sem. Katasztrófa készülődik, vagy ez a sors keze?

A leírás alapján egy vicces, odamondogató New Adult történetre számíthatunk, bízzunk benne, hogy előbb-utóbb itthon is lecsap rá valamelyik kiadó. Addig is, szívből ajánlom a Testcsel elolvasását, amiről itt írtam értékelést.

Update 2016.11.16: Most tudtam meg, hogy van R.S. Grey (Testcsel) és egy S.R. Grey is, ráadásként mindketten a New Adult műfajában alkotnak…. Ügyesen össze is kevertem őket… 🙂