Home Hírek Spoilerek és képek A szolgálólány meséje második évadához

Spoilerek és képek A szolgálólány meséje második évadához

2018. áprilisában érkezik A szolgálólány meséje második évada. Nagy a felelősség és a nyomás is az alkotókon, különösen az Emmy és Golden Globe díjak miatt.

Most kiadtak három fotót, amik már önmagukban nagyon beszédesek, és sok kérdést felvetnek. Miért vannak fekete-vörösben a szolgálólányok? Hol ilyen fura az ég? Hősnőnk mitől véres? Csaknem direkt elvetél?

Szerencsére pár választ azért kaptunk már. Kezdetnek Elizabeth Mosstól, aki szerint minden rosszabb lesz Gileádban. És ami további érdekesség, hogy újabb részeket mutatnak meg az egykori Amerikából, mint a fertőzött területek, ahol a szülni képtelen nőket tartják rabszolgaként – azért olyan fura ott az ég.

Ellátogatunk a szomszédos országokba is, jobban megismerjük Kanadát, ahol ugye segítik a nőket. Könyves spoiler: az új kiadás végéből kiderül, hogy Kanada visszaszolgáltatta a menekült szolgálólányokat, így talán ott sincs biztonság. Viszont a szerencsések eljutottak Angliába. Ó, és megmutatják Mexikót is is, amely állam ugye szolgálólányokat venne Gileádtól.

Ami a karaktereket illeti: megismerhetjük Ofglen (Alexis Bledel) feleségét, Sylviát, de nem tudni, hogy visszaemlékezésben, vagy a jelenben. Ó, és érkezik Lydia néni háttérsztorija is. Izgalmas évadnak nézünk elébe, ugye?