Home Hírek Tammara Webber rajongók figyelem! Közeleg a Sweet – Édesem megjelenése!

Tammara Webber rajongók figyelem! Közeleg a Sweet – Édesem megjelenése!

Gyanítom, hogy sokatoknak, akárcsak nekem, az Easy – Egyszeregy volt az első elolvasott New Adult regényetek. No, most lehet örülni, ugyanis jön a sorozat harmadik kötete!

Tammara Webber: Sweet – Édesem (A szív körvonalai 3.)

Az első részben Jacqueline és Lucas szerelméért lehetett szurkolni. A folytatás, a Breakable – Törékeny pedig az Easy tükörregénye volt, Lucas szemszögéből ismerhettük meg a történetet. És ott bukkant fel egy szexi, ám annál komplikáltabb srác, Boyce Wynn…

Lefogadom, hogy a Breakable után sokan kíváncsiak Boyce történetére. Mitől lett ilyen a srác? Most végre kiderül, hiszen A Szív körvonalai harmadik kötete, a Sweet – Édesem 2016 őszén érkezik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.

A regényben Boyce szerelemre találásáról lesz szó, és nem csak a jelenben, hanem a múltban is kalandozhat majd az olvasó. Alább megnézhetitek a magyar fülszöveget és a borítót is. Íme!

Tammara Webber: Sweet – Édesem (A szív körvonalai 3.)
Tammara Webber: Sweet – Édesem (A szív körvonalai 3.)

Tammara Webber: Sweet – Édesem (A szív körvonalai 3.)

A fiú a lánynak élete nagy szerelme, de nem tud róla.
A lány egyetlen pillanatnyi önfeláldozás a fiú egész életen át a fennmaradásért vívott harcában.

Az alapdiploma és az orvosi egyetem közötti nyárra hazatérő Pearl Torres Frank két dolgot tud: Boyce Wynn megtestesíti mindazt, amitől menekülnie kellene, és mindazt, amihez hanyatt-homlok rohanna. Lázadó és harsány. Nem zavartatja magát a közvéleménytől. Szenvedélyes. Erős. Veszedelmes.

És van még egy tulajdonsága, amit Pearlön kívül mindenki előtt titkol: Édes.

A fiú tombolt és sebeket szerzett, de kitartott.
A lány mindig szót fogadott, de most nem találja a helyét.