Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Új Rubin Pöttyös a láthatáron – Jön Elle Kennedy-től a The Deal!

Hamarosan egy vadonatúj Rubin Pöttyös jelenik meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.

Elle Kennedy, külföldön hatalmas sikert aratott Off Campus sorozatának az első kötete, a The Deal – Az üzlet érkezik Barthó Eszter fordításában.

Szerencsére a sorozat minden kötete egy lezárt történet, eddig 4 szerelmespár kapott 1-1 saját kötetet az Off-Campus sorozatban, így tulajdonképpen önállóan is élvezhetőek, szerethetőek.

Alább megnézhetitek az első rész magyar borítóját, és természetesen a fülszövegét is!

Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet (Off-Campus 1.)
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet (Off-Campus 1.)

Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet (Off-Campus 1.)

A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…

Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.

…ami jobban sül el, mint remélte.

Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.