Home Hírek A szerelem kémiája – Itt az első trailer a Riverdale sztárjának a...

A szerelem kémiája – Itt az első trailer a Riverdale sztárjának a filmjéhez!

Már nem kell sokat várnunk, 2020. augusztus 21-én érkezik az Amazon Prime-ra A szerelem kémiája könyvadaptáció!

A film Krystal Sutherland itthon is megjelent regényéből készült, a főszerepekben a Riverdale sztárja, Lili Reinhart és az Eufóriából ismert Austin Abrams.

A trailer alapján a sztori nagyon erősnek tűnik, biztosan meg fogom nézni, de előtte el kell olvasni a könyvet 🙂 Apropó, a könyv, alább beszúrtam a fülszövegét is, alább megleshetitek.

Krysten Sutherland – A szerelem kémiája

Henry Page még sohasem volt szerelmes… Reménytelen romantikusnak képzeli magát, de az általa vágyott szerelem, amely olyan, mint a lassított felvétel, szapora szívverést okoz, és sem enni, sem aludni nem hagy, eddig nem bukkant fel az életében, legalábbis még nem. Henry inkább a tanulásra koncentrál, hogy bekerüljön egy közepesen jó egyetemre, és minden vágya, hogy végre ő legyen az iskolai újság szerkesztője. Aztán a végzős évében, a harmadik kedden Grace Town besétál egy délutáni órájára, és a fiú azonnal tudja, hogy minden meg fog változni.

Miután Grace-t és Henryt együtt felkérik az iskolai újság szerkesztésére, a fiú hamarosan azon kapja magát, hogy végzetesen beleszeretett a lányba. Nyilvánvaló, hogy Grace valamiképpen sérült, de úgy tűnik, Henry ettől csak szebbnek látja őt, és semmi mást nem akar, mint segíteni neki újra összerakni a széttörött darabokat. Ám aki azt gondolja, hogy ez egy átlagos szerelmi történet, az nagyon téved!