Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön magyarul Tyler története, a Dimily sorozat negyedik része!

A Gabo Kiadó a minap jelentette be a jó hírt: 2019. július 1-én érkezik a Dimily-trilógia negyedik kötete, a Ne is említsd, méghozzá Gondáné Kaul Éva fordításában.

Persze, nevezhetjük kiegészítő kötetként is, hiszen a Ne is említsd Tyler története, és így megismerhetjük a múltját. Íme a borító és a fülszöveg.

Estelle Maskame – Ne is említsd!

„Nem maradt más, csak a szánalmas Tyler.
Az a Tyler, akinek fogalma sincs, kicsoda.”

A tizenhét éves Tyler Bruce nagyon szexi srác. A barátnője egy szexbomba, a hírneve kikezdhetetlen, és nélküle egyetlen buli sem az igazi. Még a kocsija is egy csoda. De Tyler belül romokban hever – és mindent elkövet, hogy mások előtt ezt titokban tartsa.

Aztán egyszer csak betoppan Eden, hogy náluk töltse a nyarat. A lány őszinte, okos, és hiába a mostohatestvére, rögtön felkelti Tyler érdeklődését. Eden azonnal átlát Tyler rosszfiús álarcán… és észreveszi benne a sebezhető gyereket. A halk szavú fiút, aki gyerekkorában némán viselte el az ütéseket. Tyler vonzalma egyre nő Eden iránt, és hamar leomlanak a falak, amelyekkel körülbástyázta magát.

A történet ugyanolyan ellenállhatatlan és káprázatos, mint a kaliforniai helyszín, ahol játszódik. A Ne is említsd Tyler sztoriját mutatja be nekünk. Megismerjük a szívszorító múltat, örülünk, amikor az életében felcsillan a remény, és drukkolunk neki, amikor rájön, hogy ki akar lenni valójában.