Home Hírek Szily Nórával együttműködve memoárt írt Molnár Ferenc Caramel!

Szily Nórával együttműködve memoárt írt Molnár Ferenc Caramel!

Végre! Régóta vártam már erre a könyvre. November 16.-án megjelenik Caramel önéletrajzi kötete, amiben mesél az életéről, a Megasztárról, a sztárságról, pénzről, vágyakról… És ilyet várok egy memoártól.

caramel-debutalo-konyve

Azért is vagyok ennyire kíváncsi a könyvre, mert Caramel volt az első példaképem. Az ő Megasztáros győzelme és sikere után mertem elhinni, hogy egy roma ember is érhet el sikereket, ha keményen megküzd érte és kellően tehetséges. Sokat köszönhetek Caramelnek, és a mai napig nagyon bírom a palit.

A memoárjára tehát iszonyúan kíváncsi vagyok, amint tudom, el is fogom olvasni. A minőségre garancia Szily Nóra a garancia, hiszen ő áll a kötet mögött. Nóra pedig a megtestesült profizmus, tehát a könyvben is nagyon bízom. Alább megnézhetitek a magyar borítót és a fülszöveget is. Íme!

caramel-konyv

“Nem vagyok az a tipikus magyar híresség, aki könnyen és szívesen megnyílik mások előtt. Vannak olyan időszakai az életemnek, melyekről sosem beszéltem még. Senkit nem avattam be abba, milyen sok fájdalmat őrzök a gyerekkoromból; hogy tettem túl magam tizenévesen az öcsém tragikus elvesztésén; hogy és hol fordultam a zenéhez és kapaszkodtam a dallamokba, hogy elrepítsen egy általam kreált csodálatos világba.

Kissrác koromban nem tűzoltónak vagy űrhajósnak készültem, engem mások lelkivilága érdekelt – ha a hivatás jelentésével nem is voltam tisztában, de én pszichológus akartam lenni! A mai napig szeretem hallgatni mások történetét, a saját tapasztalatomra hagyatkozva igyekszem tanácsokat adni. Kapaszkodókat. A dalaimmal is.

Most viszont én beszélek majd. Hosszan, őszintén, nyíltan, tabuk nélkül. Megasztárról, szerelemről, pénzről, népszerűségről, zenéről, hitről, vágyakról. Ez is egyfajta terápia – nekem és talán az olvasónak egyaránt.

Mert hiszem, hogy a törökszentmiklósi cigánytelep nyomorából induló, és ma már boldog és teljes életet élő családapa sztorija lehet tanulságos.” (Caramel)