Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A hatalom törékeny szálai: Új V.E. Schwab regény érkezik magyarul!

Az Addie LaRue láthatatlan élete írójától érkezik egy új regény az Agave Kiadó jóvoltából 2023. november 28-án.

A hatalom törékeny szálai A mágia árnyalatai világában játszódik, de ahogy a kiadó fogalmaz: „A kötet tökéletesen olvasható az előzmények nélkül, nem szükséges ismerni hozzá a trilógiát; a szerző az első negyedben a történet mellett nagy vonalakban összefoglalja, hogy mik történtek eddig.„. Ezzel együtt kommentben megerősítették, hogy nem kizárt, hogy az eredeti trilógia is újra kapható legyen.

Az új kötet fülszövege és a gyönyörű borító már meg is érkezett, nézzétek csak!

V. E. Schwab – A hatalom törékeny szálai

Egykor négy világ létezett, és úgy simultak egymásra, mint egy könyv lapjai. Mindegyiket átjárta a csodálatos hatalom, miközben egyetlen város kötötte össze őket: London.
A mágia azonban túl gyorsan burjánzott, a világok pedig önvédelemből rákényszerültek, hogy bezárják a kapuikat egymás előtt. Az idők során aztán megritkult azon mágusok száma is, akik még képesek voltak kinyitni ezeket a kapukat.
Napjainkban már csak háromról van tudomásunk: Kell Mareshről Vörös Londonból, Szelina Bardról Szürke Londonból, és Holland Vosijkről Fehér Londonból.
Megjelenik azonban Fehér Londonban egy új mágus, Kosika, és váratlanul elfoglalja a trónt. A fiatal királynő hajlandó vérrel táplálni a városát – még a sajátjával is –, ám ezzel olyan óriási erőt szabadít fel, amely felett nem biztos, hogy képes uralkodni.
Eközben Vörös London királyi családjának életét lázadók fenyegetik, akik a királyság intézményének ledöntésével akarják kiegyenlíteni a hatalmi viszonyokat.
A régi barátok és új ellenségek szövedékében ráadásul felbukkan egy lány, aki egy rejtélyes szerkezet birtokába jut. A lányt Tesnek hívják, és szokatlan képességével az összes világot veszélybe sodorhatja.
V. E. Schwab, az Addie LaRue láthatatlan élete szerzőjének új könyve káprázatos és izgalmas epikus fantasy, amely visszatér A mágia árnyalatai világába, de az előzmények ismerete nélkül is tökéletesen olvasható.