Home Hírek Az Egy nap talán folytatásán dolgozik Colleen Hoover?

Az Egy nap talán folytatásán dolgozik Colleen Hoover?

A közösségi médiában Colleen Hoover érdekes híreket tett közzé a héten. Először is, elárulta, hogy épp most dolgozik a szerkesztőjével a 18. regényén (durva a szám!), és a szerkesztője szerint ez az eddigi legjobb könyve. (Kérdés lehet-e még fokozni, de tényleg).

A másik szuper hír pedig az, hogy az írónő megtalált egy dalszöveg részletet, amit még korábban írt, és ez alaposan elgondolkodtatta őt. A részlet az Egy nap talán esetleges folytatásához készült, és mint írja, nagyon régóta gondolkodtatja őt Ridge, Sydney és Maggie sorsa, amit nem tud kiverni a fejéből. “Lehet, hogy ez lesz a következő projektem” – zárja Hoover a sorait.

Azt már eddig is tudtuk, hogy az írónő szereti az Egy nap talán karaktereit, hiszen Maybe Not címmel kisregényt kapott az első részből megismert Bridgette és Warren. Sőt, Maggie is kapott egy apró novellát, amiben megismer egy helyes srácot. Ennek a fordítását Deszy oldalán olvashatjátok el.

Nagyon nem lepne meg, ha tényleg az Egy nap talán folytatás megírása lenne Hoover következő projektje. Ha így lesz, én mindenképpen azért drukkolok, hogy Maggie legyen a főszereplő. Kíváncsi vagyok mi történik a lánnyal – ugye ti is? 🙂