Home Borítómustra Új LOL könyv a láthatáron: Itt a Csókelvonó kockáknak borító és fülszöveg!

Új LOL könyv a láthatáron: Itt a Csókelvonó kockáknak borító és fülszöveg!

Épphogy megjelent a LOL-könyvek nyári újdonsága, a Lángra lobban nyár, máris érkezik az újabb regény!

Ezúttal Kelly Oram Szívzűrterápia strébereknek spin-off kötete, a Csókelvonó kockáknak lett a kiválasztott. A Libby történetét elmesélő könyvben Graysonék is felbukkannak majd. A kötetet Dudik Annamária Éva fordította, 384 oldalas és 2016. augusztus 17-én jelenik meg.

Alább megnézhetitek a fülszöveget, és a magyar borítót is. Utóbbi, mármint, a borító nekem sajnos nem nagyon tetszik, a lány nem igazán szimpatikus ezzel a pozícióval. Olyan tipikus “szelfi királynő“-feje van, és ez a beállás is meglehetősen… provokatív, míg a könyv más típusú hősnőt sugall.

csokelvono-kockaknak

Itt a fülszöveg: Libby Garrett Owen-függő. A szuperokos lány szentül hiszi, hogy megütötte a főnyereményt a szívdöglesztő kosarassal, miközben a srác még csak mutatkozni sem hajlandó vele, nemhogy felvállalni közel egy éve tartó kapcsolatukat. Avery és a kockakommandó nem bírja tovább nézni, hogy imádni valóan őrült barátjuk lassan teljesen kifordul önmagából, ezért ráveszik, hogy csináljon végig egy tizenkét lépéses „Owen-elvonó”-t. A sikeres leszokáshoz Libbynek szüksége van egy pártatlan mentor segítségére is − itt lép a képbe Adam. A kőkemény, szexi srác elvileg tökéletes a feladatra, ha valaki elbír Libbyvel, az ő. Ja, hogy titokban évek óta szerelmes a lányba? Á, miért is bonyolítaná ez a dolgokat?!