Home Hírek Készül a film, ahol a vámpírt leszúrja az unikornis, és ettől lelke...

Készül a film, ahol a vámpírt leszúrja az unikornis, és ettől lelke lesz

Amikor már azt hinnénk, hogy leáldoztak a vámpíroknak, mindig kiderül, hogy sokan látnak még potenciált a témában. Most éppen Bella Thorne, színész-énekesnő, aki mellesleg könyvet is írt, és ellopta Hermione időnyerőjét.

drink-slay-love

Thoorne producerkedésével a Lifetime tévécsatorna számára készül tévéfilm Sarah Beth Furst “Drink, Slay, Love” című regényéből, ami itthon sajnos nem jelent még meg.

A történet egy 16 éves vámpír, Pearl életét mutatja be, aki imádja a vért, allergiás a napfényre, és általában gonosz, egészen amíg egy ragyogó unikornis szíven nem szúrja a nagyon menő szarvával. (LOL).

A támadás során a lány különös képességre tesz szert: ki tud menni a napra, lelkiismerete lesz, érzései, és máris nem tűnik olyan gonosznak. Pech, hogy a vámpírkirály kinézte magának a lányt, és az újdonsült barátait akarja főfogásnak a királyi ünnepségen.

cierra-ramirez

A sztori leírása alapján úgy tűnik, sikerült kicsit csavarni a vámpíros témán, bár ez az unikornis-dolog elég LOL. A főszerepben a The Fosters sztárja, Cierra Ramirez látható, a férfi főhős a csodálatos Gregg Sulkin (Faking It) lesz.

A további szereplők: Zach Peladeau, McKaley Miller, Angelique Rivera, Sarah Desjardins és Jasmine Sky Sarin.

A film forgatásai máris elkezdődtek, a premierre 2017-ben kerül sor az amerikai Lifetime tévécsatornán. Kíváncsian várom, remélem a trailerben lesz egy külön jelenet az unikornis-támadásról!

gregg-sulkin