Home Hírek Most már biztosan lesz A Beavatott tv-sorozat: és azt is tudjuk, hol!

Most már biztosan lesz A Beavatott tv-sorozat: és azt is tudjuk, hol!

Már egy éve tudjuk a hírt, hogy a gyenge box office adatok miatt nem készül el a negyedik A Beavatott film. Hát igen, nem volt jó ötlet két filmre szedni A Hűségest… Jön viszont a tv-sorozat, ami nem csak pletyka, hanem a valóság.

A sorozatra az amerikai Starz csatorna csapott le, ők adják például az Outlandert is. Egyelőre annyit tudni, hogy A Beavatott világában játszódik majd a széria, és A Hűséges második felének a forgatókönyvét akarják a tévére álmodni. Premier dátum egyelőre nem ismert.

Viszont, a tv-sorozat miatt sok mindenről le kell mondaniuk a rajongóknak: grandiózus látványvilág tévés költségvetésből biztos nem lesz. (Bár kétlem, hogy ez annyira számítana a könyv rajongóinak). Ami viszont fájdalmasabb: a film főhősei, SHailene Woodley, Theo James és Ansel Elgort nem fognak visszatérni a sorozatra, vagy ha netán sikerül is meggyőzni őket, őszintén kétlem, hogy bevállalnának teljes évadokat.

Most mit mondjak, alapvetően kíváncsi vagyok a sorozatra, de annyival jobban jártunk volna, ha nem szedik két filmre A Hűségest, és lezárul a moziban a trilógia, a tévésorozat pedig spin-offként üzemel. De van egy olyan érzésem, hogy a Lionsgate stúdió fejében is ezek a gondolatok járnak…