Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Szavak a falakon: Itt az új Vörös Pöttyös magyar borítója

Bár a magyar mozikat sajnos elkerülte a Szavak a falakon című film, de streamingen szerencsére bemutatkozott. A Charlie Plummer és AnnaSophia Robb főszereplésével készült filmet ihlető regény a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában magyarul is megjelenik a Könyvfesztiválra, ehhez már meg is kaptuk a magyar borítót, ami most a filmes lett. Alatta a fülszöveget is megnézhetitek.

Julia Walton: Words on Bathroom Walls – Szavak a falakon

*Adam egy meglehetősen átlagos tinédzser, leszámítva, hogy paranoid skizofréniájával próbál ellavírozni a középiskolai életben. Hallucinációi sok különféle karaktert jelenítenek meg a jótól (a gyönyörű Rebecca) a rosszon (feldühödött maffiafőnök) át az egyszerűen csak furáig (az illedelmes meztelen fickó).

Egy kísérleti gyógyszer azzal kecsegteti Adamet, hogy végre képes lehet elrejteni a világ elől a betegségét. Miután találkozik Mayával, a végtelenül intelligens lánnyal, még inkább azon van, hogy az a normális, remek srác lehessen, akinek Maya hiszi. De ahogy a csodagyógyszer kudarcot vall, Adam nem tudja, meddig tudja még megőrizni a titkát álmai nője előtt. *(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)