Home Hírek Britt Robertsonnal jön a #Girlboss tévésorozat a Netflixre!

Britt Robertsonnal jön a #Girlboss tévésorozat a Netflixre!

A Netflix csapott le Sophia Amorusso #Girlboss memoárjára, a sztoriból pedig 13 részes komédia sorozatot forgatnak, amit 2017-ben már be is mutatnak.

girlboss

A #Girlboss Sophia történetét meséli el, aki 29 éves korára az alapítója, vezér és kreatív igazgatója a Nasty Gal vállalatnak. A cég élvonalbelinek számít a divat világában, a könyv pedig bemutatja, hogy egy nő is bizonyíthat a férfiak világában, méghozzá igencsak fiatalon. Sophia is 17 évesen kezdte.

És milyen tanácsokat ad a lányoknak? A könyvben többet is, de hármat kiemel: “Azt akarom, hogy emlékezzetek rá, soha ne nőjetek fel. Ne legyetek unalmasak. Ne hagyjátok, hogy a férfiak irányítsanak titeket.

britt-robertson

A tévésorozat főszerepében Britt Robertson bizonyíthat. Őt korábban olyan sorozatokban láthattuk, mint a The Secret Circle vagy a Life Unexpected, és több mozifilmben is feltűnt, mint az Anyák napja vagy a Holnapolisz.

A sztori szerint Britt karaktere, Sophia szenvedélye, hogy vintage ruhákat áruljon online, és egy kevésbé kedvelt, keménykezű üzletasszony válik belőle. Ahogy felépíti a divat birodalmát rájön, hogy sokkal nehezebb #nőifőnök-nek lenni a saját életében, mint a karrierjében.

Ellie Reed

A sorozat több szereplőjéről is lerántották a leplet, íme!

Ellie Reed (Empire, 2 Broke Girls) alakítja majd Annie-t, a hősnő legjobb barátját, egy vad lányt, aki az életet egy partinak tekinti.

Alphonso McAuley komikus Daxot, a jóképű és szívrabló bártender bőrébe bújik, aki Annie-vel jár.

Johnny Simmons (Egy különc srác feljegyzései) bújik Shane bőrébe, aki egy indie zenekar turné menedszere, emellett dobos, és naná, hogy kapcsolatba kerül Sophiával.

Johnny Simmons

Dean Norris is csatlakozott a sorozathoz, ő alakítja Sophia apját, aki teljesen ellentéte a lányának. Érdekesség, hogy Norris és Britt már játszottak együtt egy könyvadaptációban, méghozzá a Bura alatt-ban.

Kíváncsian várom, hogy milyen lesz a tévésorozat, eddig mindenesetre bizalomgerjesztőnek tűnik a Girlboss. Bízzunk benne, hogy a könyvre itthon is felfigyelnek majd! Ne feledjétek, a sorozat premierje 2017-ben várható.