Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Íme, Jessica Sorensen új regényeinek a borítói!

Létezik-e olyan író, akire jobban ráillene a sztahanovista jelző, mint Jessica Sorensen? A Callie, Kayden és a véletlen szerzője csak tavaly 19 könyvet adott ki, legalábbis a goodreads ennyit szedett össze.

jessica-sorensen

Ez a tavalyi 19 könyv már önmagában hatalmas mennyiség, de úgy tűnik, Jessica idén sem pihen. A Facebookon közzé adott albuma alapján idén is legalább 5 regényt ad ki, de ahogy ő írja, a megjelenési dátumok változhatnak, a számok pedig nőhetnek.

Ez egészen elképesztő mennyiség, még úgy is, hogy Sorensen műveinek egy része nem éri el a 300 oldalas mennyiséget sem. Ember legyen a talpán, aki elolvassa az írónő összes regényét.

Ami engem illet, a Véletlen-sorozatát imádom, az Ella & Micha titka sem volt rossz, szóval kíváncsian várom, mivel rukkol elő a közeljövőben.

Alább összeszedtem az elkövetkezendő regényeinek a borítóit, egytől-egyig gyönyörűek! Tartalmuk szerint romantikus Young és New Adult kötetek, itt-ott paranormális szállal vegyítve.

jessica-sorensen-01 jessica-sorensen-02 jessica-sorensen-03 jessica-sorensen-04 jessica-sorensen-05 jessica-sorensen-06 jessica-sorensen-07 jessica-sorensen-08 jessica-sorensen-09


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading