Home Hírek Itt az új John Green könyv magyar borítója, és egyszerűen gyönyörű!

Itt az új John Green könyv magyar borítója, és egyszerűen gyönyörű!

Hála az égnek a Gabo Kiadó úgy döntött, hogy nem tartja meg az eredeti borítót az új John Green könyvhöz, ehelyett sajátot készítettek, olyat, ami passzol az eddig megjelent Green könyvekhez. És nézzétek, ennyire gyönyörű!

A Teknősök végtelen sora március elején érkezik magyarul, személy szerint már nagyon kíváncsian várom. Meg is kaptuk a könyv hivatalos fülszövegét, alább meg is nézhetitek.

John Green – Teknősök végtelen sora

A tizenhat éves Azát sosem hozta igazán lázba a szökevény milliomos, Russel Pickett utáni nyomozás, de miután százezer dolláros pénzjutalom forog kockán, legjobb és legvakmerőbb barátnőjével, Daisyvel buzgón kutatni kezd utána. Együtt próbálják megtalálni az utat először is Pickett fiához, Davishez.

Aza minden erejével igyekszik. Próbál jó gyerek, jó barát, jó tanuló és még jó detektív is lenni, miközben sötét belső gondolatai spirálként tekerednek köré.

John Green, az Alaszka nyomában, a Katherine a köbön, a Csillagainkban a hiba, és Papírvárosok díjnyertes szerzőjének várva várt új könyve kíméletlen őszinteséggel meséli el Aza történetét.

A Teknősök végtelen sora ragyogó regény szerelemről, akaraterőről és egy élethosszig tartó barátságról.