Home Hírek Jön A Kárhozott, a legújabb fanfavorit disztópia!

Jön A Kárhozott, a legújabb fanfavorit disztópia!

A Twister Media most jelentette be, hogy a Könyvhétre kiadják A Kárhozott című regényt! Ez igazi szuper hír, mivel S.J. Kincaid műve külföldön már óriási népszerűségre tett szert, ráadásul a filmes jogok még a könyv megjelenése előtt elkeltek.

A szerző trilógiának szánja, a második rész idén érkezik Amerikában. A rajongók pedig úgy írják le a sztorit, mint A Vörös királynő és Az éhezők viadala ötvözete. Alább megnézhetitek a magyar borítót és a fülszöveget is. A kárhozott megjelenése 2016. június 13-án esedékes. ó, és kaptunk egy animált borítót is!

S.J. Kincaid – A kárhozott

A kárhozott könyörtelen.

A kárhozott legyőzhetetlen.

A kárhozottnak egyetlen feladata van: hogy öljön azért a személyért, akiért létrehozták.

Nemezist arra teremtették, hogy egy galaktikus szenátor leányát, Sidoniát védelmezze. Egymás mellett nőttek fel, de semmilyen értelemben nem testvérei egymásnak. Nemezis boldogan adná az életét Sidoniáért, és ezt is várják tőle. Ölne is érte, annyi életet oltana ki a védelmében, amennyi csak szükséges.

Amikor az őrült császár értesül arról, hogy Sidonia atyja felkelést szított ellene, a szenátor leányát a Galaktikus Udvarba rendeli. Túszként kell szolgálnia az apja ellen. Nemezis csak egy módon óvhatja meg Sidoniát: ha Sidoniává válik.

Nemezis, a gyilkológép magát Sidoniának álcázva elutazik a császári udvarba, ahol korrupt politikusok és kétszínű szenátorok gyermekeinek körében kell eljátszania a szerepét. A viperafészek minden zuga újabb veszélyt rejt, de Nemezis nem vetheti be ellenük valódi képességeit: mindent kockára tenne azzal, ha leleplezné a titkát.

Amíg a birodalom egyre repedezik és mind jobban fenyegeti a nyílt lázadás, Nemezis megtanulja, hogy több rejtezik benne, mint csupán gyilkos ereje. Igazabb emberségre lel önmagában, mint amilyet a valódi emberek többségénél tapasztal. A veszélyek, akciók és intrikák árnyékában talán épp ez az emberség lesz az, ami megmenti az életét – és a birodalmat.