Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Könyvkritika: Elle Kennedy & Sarina Bowen – Stay: Marad

Annyira élveztem ennek a könyvnek az olvasását! Mondom mindezt úgy, hogy a Good Boy-ban Matthew Erikkson nem volt számomra annyira emlékezetes, nem éreztem azt, amikor a kezembe vettem a könyvet, hogy annyira érdekelne a története, aztán végül jó hamar berántott a sztori. Érdemes volt a rosszabb előérzet dacára is rögtön belevágni egy Elle és Sarina történetbe, mert ahogy ők ketten együtt írnak, abban egyszerűen nincs hiba, a Stay: Marad is kedvenc lett!

* Elolvasnád a könyvet? Szerezd be innen! *

Amit a legjobban értékelek az, hogy egy új színt hoztak a Rubin Pöttyösök közé, nevezetesen a történet legfőbb problematikájával, a válással. A hősnő, Hailey és Matth ugyanis mindketten elváltak, ez a válás majdnem egy időben történet ráadásul, és most, másfél év után jutnak el arra a pontra, hogy mernek nyitni valami, avagy valaki új felé. Kettejük megismerkedésének a története pedig hihetetlenül kalandos és megmosolyogtató, és imádtam végigélni azt, ahogy egyre jobban megismerik a másik, és dacára annak, hogy hamar érzelmek alakulnak ki egymás iránt, igenis van tét és nehézség abban, hogy boldogok tudnak-e lenni.

Kapásból például az, hogy Mattnek van két imádnivaló, tündéri ikerlánya, és Kara, az exe, aki elég idegesítő, mondhatni negatív szereplő. Mattet a válás eléggé tönkrevágta, és azért is nehéz számára egy új kapcsolat, mert profi sportolóként sokat utazik, és Karától folyton azt hallotta, hogy emiatt ért véget kettejük kapcsolata, így duplán fél valami újtól. Annyira meg tudtam ezt érteni, és úgy sajnáltam ezt a pasit, mert az exe érezhetően széttépte a lelkét, miközben ő csak egy szerethető srác, akinek a hobbija lett a munkája, amit élvez, de emellett imádja a családját is. Minden egyes jelenet amikor ott volt a két kislány, maga volt a csoda, annyira édesek voltak a picik, és én attól is totál elolvadtam, ahogy Matt bánt a gyerekekkel. Ő a tökéletes apa.

Hailey helyzete necces. Ő már gyerekkora óta az exférje legjobb barátja, és most is együtt vezetnek egy vállalkozást. A lány sose csókolt meg mást Jacksonon kívül. Nem tudja milyen randizni egy ismeretlennel. Tele van gátlásokkal, félelemmel, és munka fronton is bizonyítania kell a rátermettségét. Imádnivaló volt ez a lány is, úgy szerettem azt, ahogy Matt lassan feloldja a gátlásait. Igen, ez sok szexi jelenetet is eredményezett, amik Elle-hez és Sarinához méltón igencsak érzékien és jól lettek kifejezve. És szerencsére hozzá is adtak a történethez, ugyanis tök jó az, ha beszélünk arról, hogy a nőiesség megéléséhez, és a szexuális vágy kifejezéséhez sosincs késő, és néha csak egy igazán jó partnerre van szükséged.

A sztori mindent megadott, amire csak vágyhatok. Voltak benne cuki kisgyerekek, egy baromi édes kutyus, Rufus, akin mindig csak nevetni tudtam, annyira dilis volt. A korábbi szereplők is megjelentek, Blake poénjain csak röhögni lehet, imádnivaló az a mamlasz, Wesmie-nek pedig elég besétálni a jelenetbe, és már full vigyorgok. Sajnálom ám, hogy a PNC csak duológia lett, mert olyan felvezette ez a könyv Will O’Connor karakterét, és azután, hogy kiderült, megvédte a haverját, hogy összejöjjön egy 18 éven aluli lánnyal, csak még inkább kíváncsi vagyok hogy mi lapul a srác lelkében. Remélem egyszer az ő történetét is megírják majd.

Értékelés: 9/10

Nagyon élvezhető, elgondolkodtató és érzéki olvasmány volt ez két elvált fiatalról, akik a harmadik x-nél találnak rá a boldogságra. Üdítő volt róluk olvasni, Matt egy álom, Hailey lehetne a tökéletes legjobb barát, és a sztoriban annyi imádnivaló apróság van még, amiről direkt nem meséltem, ugyanis azt szeretném, ha elolvasnátok ezt a könyvet, ugyanis annyira jó, hogy minél több olvasót érdemel.

Hogy tetszik a borító? Őszinte leszek, ezt is ugyanannyira utálom, mint az első rész borítóját, kicsit olyan feelingje is van, mintha bántani akarná a csávó a szerencsétlen kutyát. De a tipó nagyon tetszik.

Kinek ajánlom elolvasásra? Mindenkinek, aki egy jó romantikus könyvet keres.

* Elolvasnád a könyvet? Szerezd be innen! *

  • Magyarul is lezárul Elle Kennedy és Sarina Bowen PNC duológiája, a főszereplő ezúttal Matt Erikkson. A történetről a Blogturné Klub bloggerei mesélnek nektek, és ha szerencsétek van, a Stay egy példányát is megnyerhetitek.

  • Nagy örömünkre egyre több önálló regény jelenik meg Elle Kennedytől és Sarina Bowentől a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A mostani játékunk során ezen kötetekből találtok idézeteket, a feladatotok pedig, hogy kitaláljátok a könyv címét, és beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. A helyes kitöltők között a Stay egy példányát sorsoljuk ki a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából.

    (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

    „Ő a másik felem, akivel milliónyi módon kiegészítjük egymást. Ha egy szobában vagyunk, csak rá koncentrálok, és ha elmegy, csak járkálok fel-alá céltalanul, annyira hiányzik.”

    a Rafflecopter giveaway

  • 12.10. – Sorok Között
    12.11. – Hagyjatok! Olvasok! Blog extra állomás
    12.13. – Angelika blogja
    12.17. – Hagyjatok! Olvasok! Blog értékelés


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading