Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Twisted Games: Itt a második Ana Huang regény magyar fülszövege is

A Twisted Love mellett a Maxim Kiadó a folytatást, a Twisted Games-t is tervezi idén kiadni. A Tiktok siker könyvben ezúttal egy sztorikus elit testőr szeret bele a védencébe. Íme a tervezett magyar fülszöveg!

Ana Huang – Twisted games

Soha nem lehet az övé… de a férfi mégis magával viszi.
A sztoikus, komor és arrogáns elit testőrnek, Rhys Larsennek két szabálya van: 1) Mindenáron meg kell védenie az ügyfeleit. 2) Nem szabad érzelmileg belekeverednie. Soha.
Még egyszer sem esett kísértésbe, hogy megszegje ezeket a szabályokat… egészen a lányig.
Bridget von Ascheberg. Egy hercegnő, akinek makacs természete megegyezik az övével, és egy rejtett tűz, amely hamuvá teszi a szabályait. A lány semmi olyasmi, amire nem számított, és minden, amiről sosem tudta, hogy szüksége van rá.
Napról napra, centiméterről centiméterre töri le a férfi védelmét, mígnem szembesül az igazsággal, amit már nem tud letagadni: esküt tett, hogy megvédi őt, de a férfi csak arra vágyik, hogy tönkretegye. Elvenni őt.
Mert ő az övé.

Az ő hercegnője.
Az ő tiltott gyümölcse.
Minden romlott fantáziája.

A királyi, erős akaratú és a kötelesség láncaival megkötözött Bridget hercegnő arról álmodik, hogy szabadon élhet és szerethet, ahogyan akar.
De amikor a bátyja lemond, hirtelen egy szerelem nélküli, politikailag célszerű házasság és egy olyan trón kilátásaival kell szembenéznie, amelyet soha nem akart.
És miközben eligazodik új szerepének bonyolult – és áruló – viszonyai között, el kell rejtenie a vágyát is egy olyan férfi iránt, akit nem kaphat meg.

A testőre.
A védelmezője.
A végső megrontója.

Váratlan és tiltott szerelem, amely elpusztíthat egy királyságot… és mindkettőjüket a végzetbe sodorhatja.

Twisted Love: Jön magyarul a TikTok kedvenc, íme a fülszöveg!