Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Papíron tökéletes: Új LMBTQ regény a Vörös Pöttyösök között!

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában idén magyarul is megjelenik a Perfect on Paper: Papíron tökéletes című regény, aminek a főszereplője egy biszxuális lány.

A 2021-es eredeti megjelenése óta goodreadsen több, mint 30 ezren csillagozták a könyvet és 4.01-es tetszési indexe van, tehát odakint nagyon szeretik, és úgy érzem itthon is sok szívet meghódít majd a kötet. Íme a magyar borító és a fülszöveg!

Sophie Gonzales – Perfect on Paper: Papíron tökéletes

Szerelmi oktatás zökkenőkkel?

Darcy Phillipsnek van egy titka.
Még Brooke, a legjobb barátja is (akiről Darcy reméli, hogy több is lehet köztük) sötétben tapogatózik. Darcy áll a híres 89-es szekrény rejtélye mögött, amivel névtelen, elméletileg törvényes párkapcsolati tanácsadó szolgáltatást nyújt az iskolában.

De aztán… beüt a baj. Az új ausztrál kölyök, Alexander Brougham rájön a titkára. Ha kiderül, hogy Darcy a szerelmi oktató, Brooke valószínűleg soha többé nem áll vele szóba. Darcy bármit megtesz, hogy megőrizze a titkát.

Alkut köt. Titka megőrzéséért cserébe segítenie kell a fennhéjázó, pimasz (és idegesítően dögös) Broughamnak visszanyernie a volt barátnőjét.
Ugyan mi baj történhetne?