Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Kitárulkozva: Magyar borítót kapott a VIP sorozat utolsó része

Újabb Rubin Pöttyös sorozat zárul le, ugyanis a Könyvfesztiválra megjelenik a VIP sorozat negyedik és egyben záró kötete. Ennél a sorozatnál is minden kötetben más a főszereplő, ezúttal Brenna és Rye boldogságáért szurkolhatunk. Íme a magyar borító és a fülszöveg!

Kristen Callihan: Exposed – Kitárulkozva (VIP 4.)

Brenna

Vannak ​emberek, akik pontosan tudják, hogyan váltsanak ki belőled durva érzelmi reakciót. Az én életemben Rye Peterson ilyen személy. Nem tudunk tíz percnél többet együtt tölteni anélkül, hogy egymás torkának ugranánk, ami nagyon megnehezíti a közös munkát. Rye a Kill Johnnak, a világ legmenőbb rockzenekarának basszusgitárosa, én pedig a zenekar sajtósa vagyok. Az sem segít, hogy gyönyörű pasi, vicces, tehetséges… és soha nem vesz komolyan semmit. Szóval mindenképp célszerű messzire elkerülni. De minden megváltozik, amikor véletlenül meghall valamit, amit nem kéne: valamit, amit egy gyenge pillanatomban ismertem be. Úgyhogy a pasi, akit annyira igyekeztem levegőnek nézni, most épp felajánlja nekem a lehető legnagyobb kísértést: önmagát.

Rye

Brenna James az a nő. Az a csaj, akit nem kaphatok meg. És akit nem tudok kiverni a fejemből. Hidd el, megpróbáltam, hiszen ki nem állhat engem. Elég jól elvoltam, amíg meg nem hallottam, hogy azt mondja: ő is olyan magányos, mint én. Hogy szüksége van az érintésre, az ölelésre… a szenvedélyre. Úgyhogy most már nem tagadhatom tovább az igazságot: én akarok lenni az, aki megadja neki, amire vágyik. Meggyőztem, hogy csak testileg lesz ez kielégítő mindkettőnknek, és semmi komolyabb. De abban a pillanatban, hogy az enyém lett, ő lett a mindenem. Még soha nem adtam Brennának okot arra, hogy megbízzon bennem. Most meg kell mutatnom neki, hogy sokkal jobbak vagyunk együtt, mint amilyenek valaha is voltunk külön-külön. Ebből elég nagy felfordulás lesz… De Brenna meg én, mi nagyon jók vagyunk abban, hogy mindent felforgassunk.