Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Borítómustra: Colleen Hoover – Megvan a tökéletesed

Magyarul is megjelent a Megvan a tökéletesed című regény, ami nem csak a Finding Cinderella, hanem a Minden tökéletesed folytatása is egyben. Most megmutatom nektek, hogy hol milyen borítókkal jelent meg a könyv.

MAGYAR

A hazai kiadás a második eredeti borítót vette át. Egy időben Hoover borítóit újradesignolták, eltüntették az emberes megoldásokat, így kapta ez a borító is a masnis verziót. Nekem nagyon tetszik, és tök ötletes a történetre nézve.

EREDETI

Legelőször viszont ezzel a borítóval jelent meg a kötet. Szép, szép, csak nagyon ismerős nekem, aztán rájöttem honnan: az Éld át a pillanatot! című regényemre is ez a stock fotó került. Ezek után pláne örülök, hogy nem ezzel a borítóval jött ki a kötet.

NÉMET

Hát, erre nehéz mit mondani. Értem én, hogy egyszerű és letisztult desingt szerettek volna, de így önmagában a betűtípus se mutat jól, ez a fehér háttér pedig túlontúl egyszerű és natúr.

LENGYEL

Ez a borító zseniálisan visszaadja a Finding Cinderella eredeti borítóját, és ha ránézel, tökéletesen eszedbe juttatja, hogy az a két könyv kapcsolódik. Ebből a szempontból tökéletes megoldás. A pár is szimpatikus rajta, a betűtípus kicsit fapados, de a célnak megfelel.

 • A Könyvfesztiválra magyarul is megérkezik Colleen Hoover szívszorító története, ami a Minden tökéletesed és a Helló, Hamupipőke érzelmes befejezése is egyben.

  Kövesd végig a blogturnét, ahol extra állomásokat is találsz, és ha velünk játszol, a könyv egy példányát is megnyerheted!

 • Colleen Hoover a Blogturné Klub tagjainak a régi kedvence, hiszen az összes regényével turnéztunk a megjelenése idején. Éppen ezért egy kis Hoover-emléktúrára invitálunk titeket a játékunk során.

  Minden állomáson egy-egy idézetet találtok az író csodálatos történeteiből. A feladatotok, hogy a Rafflecopter doboz sorába beírjátok, hogy mely könyvből idéztünk.

  (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

  „A szó úgy jön az ajkaimra, mintha mindig is ott lakott volna valahol a kedvel és a szerelmes közt a szótárban. Ahol jó helyen van.
  – Élek – szólalok meg.
  – Mi van? – méltatlankodik a fejét rázva.
  – Élek. Ha összekevered a like (szeret) és a love (szerelem) betűit, ki tudod rakni, hogy live (él). Használhatod arra, amit érzel.”

  a Rafflecopter giveaway

 • 09.24. – Sorok Között
  09.26. – Kelly & Lupi olvas
  09.28. – Sorok Között exra állomás
  09.30. – Csak Olvass! extra állomás
  10.02. – Csak olvass!