Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Szikrázó Malibu címmel jön magyarul Taylor Jenkins Reid új könyve

Az Evelyn Hugo hét férje és a Daisy Jones írójától még idén ősszel egy új könyvet olvashatunk magyarul a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából. A Szikrázó Malibu is a múltba repít vissza minket, a történet 1983-ban játszódik. Íme az eredeti borító, és alatta a kötet fülszövege magyarul.

Taylor Jenkins Reid – Szikrázó Malibu

*Malibu, 1983 augusztusa. Elérkezett Nina Riva éves nyárvégi bulijának a napja, és a várakozás izgalma a tetőfokára hág. Mindenki a híres Riva testvérek kegyeit keresi. Nina tehetséges szörfös és szupermodell, Jay szörfbajnok, Hud ismert fotós, Kit pedig a többiek imádott kishúga. A testvéreket mindenki elragadtatott csodálattal figyeli egész Malibuban és még azon túl is – főleg mivel a legendás énekes, Mick Riva gyerekei.

Csupán egyetlen ember nem várja kitörő lelkesedéssel az év partiját: maga Nina. Sosem akart a figyelem középpontjában állni, ráadásul nemrég hagyta el profi teniszező férje – a nagy nyilvánosság előtt. Ó, és talán Hud sem, mert már rég ideje lenne megvallania valamit a fivérének, akivel születésüktől fogva elválaszthatatlanok.

Jay azonban számolja az estig hátralévő perceket, hiszen a lány, akire állandóan gondol, azt ígérte, eljön.

Kitnek is megvannak a maga titkai – például egy vendég, akit a többiek tudta nélkül hívott meg.

Éjfélre a buli teljesen kicsúszik a testvérek irányítása alól, reggelre a Riva-villa porig ég. Ám a hajnali első szikra előtt még tele vannak a poharak, szól a zene és a család generációit formáló szerelmek és titkok mind felszínre kerülnek.

A Szikrázó Malibu egy család felejthetetlen éjszakájáról szól, amikor mindannyiuknak el kell dönteniük, mit tartanak meg az életüket alakító örökségből… és mit hagynak maguk mögött.*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)