Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön a negyedik és egyben utolsó Bridget Jones film!

A Bridget Jones az egyik legikonikusabb és legegyedibb romantikus komédia volt, ugyanis az elsők között állított egy olyan harmincas nőt a középpontba, aki nem a 90-60-90-es topmodelles alkattal jelentkezik.

Azóta már három Bridget Jones filmet is élvezhettünk, a legutóbbiban Bridget Jones anya lett. A könyvek írója, Helen Fielding megerősítette a nyáron, hogy már dolgozik a negyedik rész forgatókönyvén.

A legújabb filmben Bridget már az ötvenes éveiben fog járni, és a történet az anyaságra koncentrál majd, Bridget fia ugyanis egyre inkább kezd felnőni…

A hírek szerint a főbb szereplők visszatérnek a filmek, tehát Renée Zellwegger, Colin Firth és Patrick Dempsey tuti vár ránk. A pletykák szerint Hugh Grant is visszatérhet, ami a történet szerint egy elég érdekes megoldás lenne. Két új karakterről is kaptunk hírt, akiket Naomie Harris és Jodie Comer alakít.

A film premierjét 2024 karácsonyára lőtték be, meglátjuk, hogy a hollywoodi forgatókönyvírók és színészek sztrájkja bekavar-e mindebbe, és el tudják-e kezdeni a 2023 végére kiírt forgatást.