Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A Narancsfa-kolostor címmel jön egy LMBTQ sárkányos fantasy regény magyarul

A TikTokon egyre nagyobb népszerűségnek örvend Samantha Shannon A narancsfa-kolostor című regénye, vélhetően ez is volt az oka annak, hogy a 21. század kiadónál 2023. november 25-én magyarul is megjelenik ez a sárkányos, LMBTQ fantasy regény.

A gyönyörű borító alatt a fülszöveget is megtalálod. Izgalmas lesz ez a kötet, és sajnos egy kicsit drága is, a 848 oldalas könyvért borítóáron 8.490 forintot kell majd fizetni, így érdemes kihasználni az előrendelési lehetőséget online.

Samantha Shannon – A narancsfa-kolostor

Egy megosztott világ.
Egy királynő birodalma örökös nélkül.
Egy ősi ellenség tudatra ébred.

Inysben ezer éve a Berethnet-ház uralkodott. Kilencedik Sabran királynő még nem választott férjet. Lányt kell szülnie, hogy a birodalmát megvédje a pusztulástól – de a bérgyilkosok egyre közelebb járnak.

Ead Duryan kívülálló az udvarban. Bár kinevezik udvarhölgynek, továbbra is lojális a varázslók titkos társaságához. Ead szemmel tartja Sabrant, és titokban a tiltott mágiával is védelmezi.

A sötét tengeren túl Tané kezdettől fogva arra képezte magát, hogy meglovagolja a sárkányokat, de olyan választás elé kerül, amely révén egész addigi élete feje tetejére áll.

Kelet és Nyugat szemben áll egymással, a tárgyalások nem vezetnek eredményre, és közben hosszú szunnyadás után a káosz erői ébredeznek.