Home Hírek Vadiúj Utódok 2. poszter, képek és videók!

Vadiúj Utódok 2. poszter, képek és videók!

Idén nyáron végre bemutatkozik az Utódok második része a Disney csatornán. Egészen zseniális volt a kultikus Disney-gonoszok/főhősök gyerekeiről szóló film, így nagyon kíváncsi leszek, hogy miként teljesít a következő.

Amit bizton tudunk, hogy visszatérnek az eredeti főhősök, velük pedig újabb karakterek: Thomas Doherty, mint Harry (Hook kapitány fia), Dylan Playfair, mint Gil (Gaston fia) valamint China Anne McClain, mint Uma (Ursula lánya).

Az új film örömére kaptunk jó pár újdonságot is. Először is, alább egy vadiúj poszter, alatta egy kép az új szereplőkről, egy pedig a régiekről. Videók is vannak ám: friss promó, és egy, ami elvezet a kulisszák mögé. Jó böngészést mindegyikhez!

Ha pedig nem tudjátok kivárni az új filmet, ajánlom az előzményt, amit regény formájában Melissa de la Cruz írt Az Elveszettek szigete címmel. Itt a véleményem a regényről.

utodok-2-kep-01

DESCENDANTS 2 - Disney Channel's "Descendants 2" stars Dylan Playfair as Gil, China Anne McClain as Uma and Thomas Doherty stars as Harry. (Disney Channel/Bob D'Amico)

DESCENDANTS 2 - Disney Channel's original movie "Descendants 2" stars Cameron Boyce as Carlos, Sofia Carson as Evie, Dove Cameron as Mal, Booboo Stewart as Jay and Mitchell Hope as Ben. (Disney Channel/Bob D'Amico/Craig Sjodin)