Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Anna Kendrick úgy tűnik elfelejtette, hogy a Twilight – Alkonyat egyik sztárja volt

Tegnap a Pitch Perfect-filmekkel ismertté vált Anna Kendrick kitett egy érdekes tweetet, amiben ezt írja: „Szent szar! Csak most jutott eszembe, hogy szerepeltem a Twilightban!„. Persze, ez csak egy (gyenge) vicc akart lenni – gondolom én.

Minderre a Twilight hivatalos Twitter oldala is reagált, egy nagyon klassz szöveggel: „Mi soha nem tudnánk elfelejteni téged„. Milyen igaz, ugye? De ha netán valakinek nem rémlene: ő volt Bella barátnője.

Amúgy, korábban még eléggé emlékezett a színésznő a Twilightra, konkrétan még az életrajzi könyvében is írt a filmről, és a forgatásokról. Többek között azt, hogy Kellan Lutz nagyon édes srác, Kristen Stewart pedig nagyon elkötelezett a forgatáson. Illetve panaszkodott a körülményekről, hogy baromi hideg volt, de legalább jól megfizették. Ebben a cikkben több részletet találtok angolul.

Azért azt tegyük hozzá, nem ez az első alkalom, hogy Kendrick különösen nyilatkozik a Twilightról. Itt van például ez az interjú részlet, amiben annak örül nagyon, hogy már nem szerepelt az utolsó Twilight filmben.