Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Itt nélküled – Magyar borítót kapott a Vörös Pöttyös sorozat utolsó része

Az utolsó részéhez érkezett magyarul is Tammara Webber Sorok Között könyvsorozata, aminek a 4. része, az Itt nélküled 2023 nyarán jelenik meg a Könyvmolyképző Kiadónál. Íme a magyar borító és a fülszöveg!

Tammara Webber – Here Without You – Itt nélküled (A sorok között 4.)

Kérni sem lehetett volna ennél tökéletesebb befejezést! Mindenkinek vannak titkai. Néha olyan mélyen elásva, hogy még a létezésükről is megfeledkezünk. De egy el nem mondott titok könnyen hazugsággá válhat.

Reid szerelmes Doriba, bár a lány még a szüleinek sem mondta el, hogy beleesett a srácba, akitől a szülei eltiltották. Most, hogy egyetemre megy, Reidnek egyre nehezebb tovább titkolni a kapcsolatukat, főleg amikor Dori képtelen – vagy nem akarja – kimondani azt a szót, amit mindennél jobban szeretne hallani tőle.

Öt évvel korábban Brooke és Reid között volt valami. A kapcsolatnak már régen vége, szétrobbant a hűtlenségről szóló vádaskodások közepette, de maradt egy közös titkuk, ami minden ismerősüket megdöbbentené, ha kitudódna, és mindkettőjükről megváltoztatná a nyilvánosság előtt élő képet. Márpedig úgy tűnik, elkerülhetetlen, hogy ez bekövetkezzen.