Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Itt nélküled – Magyar borítót kapott a Vörös Pöttyös sorozat utolsó része

Az utolsó részéhez érkezett magyarul is Tammara Webber Sorok Között könyvsorozata, aminek a 4. része, az Itt nélküled 2023 nyarán jelenik meg a Könyvmolyképző Kiadónál. Íme a magyar borító és a fülszöveg!

Tammara Webber – Here Without You – Itt nélküled (A sorok között 4.)

Kérni sem lehetett volna ennél tökéletesebb befejezést! Mindenkinek vannak titkai. Néha olyan mélyen elásva, hogy még a létezésükről is megfeledkezünk. De egy el nem mondott titok könnyen hazugsággá válhat.

Reid szerelmes Doriba, bár a lány még a szüleinek sem mondta el, hogy beleesett a srácba, akitől a szülei eltiltották. Most, hogy egyetemre megy, Reidnek egyre nehezebb tovább titkolni a kapcsolatukat, főleg amikor Dori képtelen – vagy nem akarja – kimondani azt a szót, amit mindennél jobban szeretne hallani tőle.

Öt évvel korábban Brooke és Reid között volt valami. A kapcsolatnak már régen vége, szétrobbant a hűtlenségről szóló vádaskodások közepette, de maradt egy közös titkuk, ami minden ismerősüket megdöbbentené, ha kitudódna, és mindkettőjükről megváltoztatná a nyilvánosság előtt élő képet. Márpedig úgy tűnik, elkerülhetetlen, hogy ez bekövetkezzen.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading