Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A titkos kód: Könyv a lányról, aki 16 évesen lépett meg egy sorozatgyilkostól

A Kristály Pöttyös sorozatot erősíti Isabella Maldonado regénye, A titkos kód, aminek a hősnője tizenhat éves korában szabadult el egy sorozatgyilkostól, FBI ügynök lett, és most ezt a gyilkost kellene elkapnia.

Alább megnézhető a magyar borító és a fülszöveg, a kötet megjelenése 2023 nyarán várható a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.

Isabella Maldonado – A titkos kód

Csak egy sötét múlttal rendelkező FBI-ügynök oldhatja meg a legsötétebb bűnügyeket.

Az FBI különleges ügynöke, Nina Guerrera tizenhat éves korában kiszabadult egy sorozatgyilkos csapdájából. Évekkel később, amikor rátámadnak egy virginiai parkban, a neten futótűzként terjed a küzdelméről készült videó.

Ám nem csak a rajongók seregét kápráztatja el Nina harci tehetsége. Az a férfi is figyeli, aki tizenegy éve elrabolta. Elszánta magát, hogy visszaszerzi a zsákmányát: szörnyű gyilkosságot követ el, és be akarja vonni Ninát a nyomozásba.

De ez csak a kezdet… Az internet segítségével a tettes közös játékra hívja a nagyközönséget. Rejtjelezett fejtörői „Titkos Kód” fedőnéven a közösségi média szupersztárjává teszik– ám Nina számára csak egy szörnyeteg, aki védtelen áldozatokra vadászik.

Nina együttműködik az FBI kitűnő elmeszakértőjével, a saját múltja által kísértett dr. Jeffrey Wade-del, és az egész országon át hajszolják a ragadozót. Nyomról nyomra, egyik áldozattól a másikig haladva.

Nina versenyt fut az idővel, hogy megállítsa a gyilkost, miközben rajta a világ szeme.