Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Cafatokban címmel jön magyarul egy új Rázós Könyv

A sötét románc könyvek rajongóinak szuper hír, hogy egy újabb Rázós Könyv érkezik magyarul a Könyvmolyképző Kiadótól. Ráadásul az egy fanfavorit sorozat, a Valós folytatódik az ötödik kötetével.

A Ripper: Cafatokbanról fontos tudni, hogy bár egy sorozat része, de önálló történetként is olvasható, hiszen mások a főszereplők. Íme az eredeti borító és a magyar fülszöveg tervezet.

Katy Evans: Ripped – Cafatokban (Valós 5.)

*Amikor egy dühös, összetört szívű lány arra kényszerül, hogy rocker exfiúja közelében legyen, csak az idő dönti el, hogy a köztük lévő tűz mindkettőjüket felemészti-e.

Pandora azt hitte, hogy csak egyszer törheti össze a szívét rosszfiú rocker exe. De a férfi most visszatért a városba az év legnagyobb koncertjével. Pandora annyira utálja őt, hogy ráveszi a barátnőjét, Melanie-t, menjenek el, és leckéztessék meg a srácot a koncerten. A biztonságiak elkapják őket, sőt maga az exe is megjelenik. A férfi úgy dönt, nem emel vádat, amennyiben a lány betart bizonyos feltételeket. Pandorának egyik feltétel sem tetszik, ahogy az sem, hogy az exe irányítja őt, főleg mert úgy tűnik, a férfi minden erejével azon van, hogy ismét közel kerüljenek egymáshoz. A közelség újra feléleszti bennük a szenvedélyt, és Pandora bármennyire is szeretné gyűlölni a férfit, hamar be kell vallania magának, hogy még mindig rajong érte. És ami még rosszabb, ezt a férfi is tudja.

*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)