Home Megjelenésre várva Jackal: Újabb Rubin Pöttyös sorozat fejeződik be magyarul

Jackal: Újabb Rubin Pöttyös sorozat fejeződik be magyarul

Idén megérkezik A férfiak végnapjai duológia záró darabja, a Jackal is a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.

Az alaptörténetet nagyon szeretem: egy természeti katasztrófa miatt már csak 12 férfi létezik a Földön, akiknek naponta több nőt is meg kell termékenyíteniük. Aztán egyikük szerelmes lesz…

Az első rész bár nem volt tökéletes, de nagyon élveztem olvasni, így kíváncsian várom a folytatást. Íme az eredeti borító és a magyar fülszöveg.

Tarryn Fisher & Willow Aster: Jackal (A férfiak végnapjai 2.)

*Jackal Emerson soha nem vette magát komolyan. Beceneve az „orgiakirály”, a legvadabb Utolsó Férfi hírében áll. De a láthatáron álló felkelés és a legjobb barátja eltűnése mellett Jackalnek nehezére esik változatlanul folytatni gondtalan életét.

Aztán találkozik egy tolvajjal, és minden megváltozik.

Phoenix Moyo, egy híres balett-társulat vezető táncosának életét a merevség jellemzi. Amikor az események egymás közelébe sodorják őket Jackallel, a köztük lévő kémia mindenki számára nyilvánvaló, a lányt kivéve. Arra kényszerül, hogy összefogjon a férfival a régiók legértékesebb portékájának ellopása érdekében, és túl későn döbben rá, hogy Jackal karizmája elől nincs menekvés.

Amikor elképzelhetetlen bűntettekre derül fény, a régiók elkezdenek összeomlani. Senki sincs biztonságban. Családok hullanak szét és titkok kerülnek napvilágra, a veszély minden oldalról fenyeget. Egyesek számára az áldozathozatal egyenlő azzal, hogy mindent elveszítenek.

*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)