Home Könyvek listák Könyvajánló: 5 új & szexi Rubin Pöttyös New Adult regény!

Könyvajánló: 5 új & szexi Rubin Pöttyös New Adult regény!

A Könyvmolyképző Rubin Pöttyös sorozata hamarosan új és izgalmas regényekkel bővül, legalábbis a kategória címkéje alapján bőven van minek örülni.

Alább összeszedtem 5 olyan regényt, ami szerintem sokatoknak bejöhet. Ahol nem volt magyar borító, ott az eredetivel illusztráltam. Az összes kötet még nem jelent meg, de szerintem érdemes lesz várni rájuk.

* Update: 2017. november 07. – A Tüskék és rózsák udvara végül Zafír Pöttyös, a Papír hattyú pedig Rázós könyv lett. A cikk írásakor (2016/10/15) még az RP kategóriába voltak besorolva *

Kylie Scott: Lead - Szóló

Kylie Scott: Lead – Szóló

Ez a kötet már meg is jelent, írtam is róla, az értékelésem itt találjátok. Röviden annyit tudnék mondani, hogy szerintem mindenképpen érdemes elolvasni Jimmy & Lena történetét, akár úgy is, hogy nem ismeritek a Stage Dive sorozat első 2 részét. Izgalmas, szórakoztató és nagyon kis romantikus a Lead, tele szuper karakterfejlődéssel és imádnivaló főhősökkel.

* Ide kattintva a könyv fülszövegét is megnézhetitek! *

Leylah Attar - The Paper Swan – Papírhattyú

Leylah Attar – The Paper Swan – Papírhattyú

Külföldi bloggereknél csupa jót láttam erről a regényről, úgyhogy én már nagyon kíváncsi vagyok rá. A leírás alapján leginkább egy Callie & Kayden-típusú, érzéki könyvre számítok, ahol a főhősöknek nagyon komoly lelki traumákkal és feszültségekkel kell megküzdeniük. Ráadásul stand alone sztori, tehát nem sorozat!

* Ide kattintva a könyv fülszövegét is megnézhetitek! *

Mia Sheridan - Stinger – A Skorpió fullánkja

Mia Sheridan – Stinger – A Skorpió fullánkja

Ezt a könyvet már volt szerencsém olvasni, és elsősorban a témaválasztása miatt lesz érdekes. A főhős ugyanis – kapaszkodjatok meg! – egy heteró férfi pornósztár, aki 5 sikeres filmen van túl, és úgy találkozik az ügyvédtanuló hősnőnkkel. A románcuk egész érdekes volt.

* Ide kattintva a könyv fülszövegét is megnézhetitek! *

Renée Carlino - Sweet Thing – Te édes

Renée Carlino – Sweet Thing – Te édes

Ti is szerettek zenéről olvasni egy könyvben? Pláne zenész pasikról? Renée Carlino könyve is ebbe az irányba halad, és úgy érzem, ebből a témából nagyon sok mindent ki lehet hozni. Ráadásul stand alone kötet ez is, Renée Carlino pedig nagyon elismert szerző a tengerentúl, kíváncsi leszek a hazai debütáló könyvére, bár nem biztos, hogy bele fog férni az időmbe az elolvasása.

* Ide kattintva a könyv fülszövegét is megnézhetitek! *

Sarah J. Mass - Tüskék és rózsák udvara

Sarah J. Mass – Tüskék és rózsák udvara

Fantasy és New Adult egyszerre? Miért ne? Bár az első részben nem volt annyira domináns a NA részlet, a folytatásban már az várható. Meglepő, de annál izgalmasabb választás ez a Rubin Pöttyösök sorában, amit kár lenne kihagyni. Már volt szerencsém elolvasni, és végigizgultam az egészet. Ó, és a lényeget ne feledjük: A szépség és a szörnyeteg feldolgozásáról van szó!

* Ide kattintva a könyv fülszövegét is megnézhetitek! *