Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Új sorozat érkezik a Trónok harca világából az HBO Maxen

A Sárkányok háza sikerén felbuzdulva az (HBO) Max berendelt egy újabb sorozatot a Trónok harca világában, aminek az eredeti címe A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight lesz.

A sorozat alapján George R.R. Martin magyarul is megjelent A ​Hét Királyság lovagja könyvek szolgáltatják, a főszerepben Dunk és V. Aegon Targaryen, avagy Egg. A történet 100 évvel játszódik a Trónok harca cselekményei előtt.

Az új Trónok harca könyv megjelenési idejének pedig nyilván nem tesz majd jót az sem, hogy a sorozat megírásában George R.R. Martin is részt vesz majd, aki executive produceri rangot is kapott. Premier dátumunk egyelőre nincs.

George R. R. Martin – A ​Hét Királyság lovagja

A Királyvár nyomornegyedében malacokat hajkurászó Dunk élete először akkor vett váratlan fordulatot, amikor egy kóbor lovag maga mellé vette fegyverhordozónak. Tíz évvel később az újdonsült lovag élete újabb fordulatot vesz, amikor első lovagi tornáján a Targaryen-ház tagjaival vívhat. Ám aki sárkányokkal táncol, könnyen megégetheti magát…

George R. R. Martin A tűz és jég dalával párhuzamosan írt kisregényei Westeros múltjába visznek el minket, amikor még a sárkánykirályok uralják a Hét Királyságot, ám hatalmukat belviszályok és trónkövetelők fenyegetik – veszélyes és izgalmas idők egy kóbor lovag és fegyverhordozója számára. A Hét Királyság lovagja kötelező olvasmány A tűz és jég dala regények rajongói számára, és ideális ízelítő azoknak, akik eddig csak a tévésorozatból ismerték Westeros lenyűgöző világát.