Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ilyen menő könyvtrailer készült a Gilded – Aranyfonóhoz!

Marissa Meyer könyveihez gyakran készülnek menő könyvtrailerek, a Holdbéli krónikák sorozatét például itt nézheted meg. Szerencsére Meyer új könyvéhez, a Gilded – Aranyfonóhoz is készült egy előzetes, ami szerintem simán meghozza a kedvet a könyv olvasásához. Íme!

 • A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Marissa Meyer nagysikerű regénye, a Gilded – Aranyfonó. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják Serilda, Arany és a Lidérckirály magával ragadó, titkokkal teli történetét, mely voltaképp egy komor hangulatú újragondolása Rumpelstiltskin meséjének.
  Tartsatok velünk, kövessétek a turné állomásait és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott regény egy példányát.

 • Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek a történet alapjául szolgáló mesét. Minden állomáson láthattok egy, az aranyfonó manóval vagy annak történetével kapcsolatos kérdést, nektek pedig nincs más dolgotok, mint helyesen megválaszolni. Fontos, hogy egyes kérdések esetében több válaszlehetőséget is elfogadunk!

  (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.)

  Milyen lány – kinek a lánya – kér segítséget Tűzmanócskától?

  a Rafflecopter giveaway

 • 04/25 Readinspo
  04/26 Sorok Között – Könyvtrailerek
  04/28 Kelly & Lupi olvas – Interjúfordítás
  04/30 Dreamworld – Idézetek
  05/02 Csak olvass!
  05/03 Kelly & Lupi olvas
  05/04 Sorok Között
  05/05 Hagyjatok! Olvasok! – Borítómustra
  05/06 Hagyjatok! Olvasok!
  05/07 Dreamworld