Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Új színészeket igazolt a Dumplin és A gyűlölet, amit adtál adaptáció

Folyamatosan készülnek a sikeres Young Adult könyvek adaptációi, aminek én csak örülni tudok. A napokban két, itthon is megjelent adaptációja kapcsán érkeztek friss casting hírek, alább ezeket összesítettem. Íme!

Julie Murphy Dumplin – Így kerek az élet regényének az adaptációjához csatlakozott a The Giverből ismert Odeysha Rush. Ő alakítja majd El-t, a hősnő, Willowdean legjobb barátnőjét, akivel majd Willowdean összetűzésbe kerül, amikor csatlakozik a szépségversenyhez.

Azt már korábban tudtuk, hogy Danielle Macdonald lesz Willowdean, míg az édesanyját Jennifer Aniston játssza el. A forgatások augusztusban kezdődnek meg Atlantában.

* Az Így kerek az élet könyvkritikám itt olvashatod el *

Az idei kedvenc olvasmányom volt Angie Thomas-tól A gyűlölet, amit adtál. Több szereplőt már castingoltak is, a főszereplőt, Starrt Amandla Stenberg kelti életre. Az édesanyját Regina Hall alakítja majd, akit többek között a Black-ish sorozatból ismerhetünk.

A Detroitból és a Gyilkos gimiből ismert Algee Smith is csatlakozott a produkcióhoz. Ő alakítja Starr gyerekkori barátját, Khalilt, akinek a halála szó szerint beindítja a cselekményt, és Starr kálváriáját.

A Gyűlölet, amit adtál könyvkritikám itt olvashatod el *


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading