Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Mennyei kísértés: Új rocksztáros románc jön magyarul

Napra pontos megjelenési dátum még nincs, de azt már tudhatjuk, hogy idén érkezik L.J. Shen új regénye, a Mennyei kísértés, ami egy rocksztáros románc. Sajnos nem az eredeti borítót kaptuk meg, hanem a magyar variánst, de hát, mindenkinek más tetszik. A két pasi viszont ég és föld, így most felmerült bennem a kérdés, hogy vajon melyikük hasonlít a főhős karakterére.

L.J. Shen – Mennyei kísértés

Könnyűnek kellett volna lennie.

Nekem pénzre volt szükségem, neki pedig egy bébiszitterre, aki megakadályozza, hogy végleg elmerüljön a kokain mámorában. Kifejezetten neki választottak ki engem. Felelősségteljes, optimista, együttérző és ártatlan.

Az a legrosszabb, hogy lehetett volna ennél több eszem.

Alex Winslow, a brit rocksztár, a sorozatos szívtipró, a whiskeybarna szemű Casanova. „Csak ne kerülj a bőrdzsekis ördög közelébe! Felfal, aztán félredob.”

Tudod, mi lett? Nem hallgattam az intésre! Aláírtam a szerződést. Világ körüli turné, három hónap, négy kontinens, száz fellépés. Megannyi izgató pillanat.

A nevem Indigo Bellamy, és eladtam a lelkem egy tetovált istennek. A gond csak az, hogy a lelkem nem volt elég Alexnek. Elvette a testemet is. Majd a szívemet. Végül mindenemet.

L. J. Shen, az Amazon, a USA Today és a Washington Post bestsellerszerzője a rivaldafénybe csábít minket, azonban a hírnévnek megvannak az árnyoldalai is. Egy viszont biztos, a szerelem a legsötétebb időket is túlragyogja, akár egy csillag.