Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

November 9: Új borítóval jelenik meg magyarul Colleen Hoover regénye

Colleen Hoover egyik korábbi regénye, a November 9. új köntösben jelenik meg ismét magyarul, méghozzá a külföldi kiadás új borítójával, ami már virágmintás, így vélhetően jobban felfigyelnek majd rá a Velünk véget ér olvasói.

A borító nekem alapvetően tetszik, egyedül Hoover nevét érzem bántóan nagynak. A megjelenés 2023 első felében várható, itt már elő is jegyezhető.

A könyv elolvasását nagyon ajánlom mindenkinek, annak idején én teljesen beleszerettem. Itt írtam hozzá értékelést is, remélem sikerült meghozni a kedvetek a könyvhöz!

Colleen Hoover – November 9.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiú, aki találkozott egy lánnyal.
A Lánnyal.

Fallon megismerkedik Bennel, az ígéretes regényíróval – egy nappal azelőtt, hogy az ország másik felére költözik. A szerencsétlenül időzített vonzalmuk a lány eseménydús életével együtt megadja azt az ihletet, amire Ben mindig is vágyott a regényéhez. Telik-múlik az idő, párhuzamosan futó életükben jönnek-mennek a kapcsolatok és a csalódások, de továbbra is találkoznak évente egyszer, mindig ugyanazon a napon. Egészen addig, ameddig Fallon el nem bizonytalanodik, hogy Ben vajon igazat mond-e neki, vagy csak tökéletes valóságot kreál a regényéhez az ütős konfliktus kedvéért.

Lehet-e egyáltalán szerelmi történetnek nevezni Ben kapcsolatát Fallonnal – és egyúttal a regényét is –, ha szívfájdalommal végződik?

Feledhetetlen szerelmi történet egy író és váratlan múzsája között.
Újdonság magyarul a New York Times sikerlistájának élére törő Colleen Hoovertől.

Hagyd, hogy elvarázsoljon!

Könyvkritika: Colleen Hoover – November 9