Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Kiakadtak az emberek a Velünk véget ér adaptáció két főszereplője láttán

A napokban jelentették be, hogy a Velünk véget ér adaptációjának a két főszereplője Blake Lively (Gossip Girl) és Justin Baldoni (Jane, the Virgin) lesznek. Ahogy az várható volt, a hír eléggé megosztotta a rajongókat.

Minden könyvadaptációnál adott ugye, hogy nagyon nehéz a megfelelő színészt megtalálni, hiszen olvasóként elképzeljük valahogy a karaktert, így nem is igazán van olyan adaptáció, aminek a színész választásánál valaki ne érezné, hogy ez most mellément. A Velünk véget ér esetében viszont a szokottnál több negatív reakció jött velem szembe, ami persze lehet azért is volt így, mert ez most kábé a világ legolvasottabb könyve.

Ahogy láttam, az olvasók fő gondja az, hogy Blake és Justin is jóval idősebbek a könyvbéli karaktereknél, illetve Justinnál nem igazán látták bele azt a szofisztikált, nagyvilági külsőt, ami Ryle sajátja, a színész ezzel a bohémnek tűnő külsővel valóban jobban passzol Atlas karakteréhez.

És kik azok, akiket az olvasók szívesen láttak volna a főszerepekben? Nos, az általam látott képek és videók alapján a legtöbben Abigail Cowent, a Végzet: A Winx Saga hősnőjét képzelték el Lilynek, míg Ryle-nak Theo Jamest, A Beavatott férfi főszereplőjét szánták. Nos, bármennyire is szeretem Blake-et és Justint, én is simán lecserélném őket erre a párosra, mert úgy néznek ki, ahogy a könyv alapján elképzeltem a karaktereket, és korban is nagyon passzolnak.

Mindenesetre ne feledjük, Colleen Hoover is ott van a kreátorok között, így biztosak lehetünk benne, hogy Blake és Justin olyan próbafelvételeket adott, ami alapján tényleg működhet közöttük a kémia. Plusz miután megkapják a megfelelő frizurát, sminket, simán lehet, hogy hasonlítanak majd arra a képre a főhősökről, ami eddig a fejünkben élt.

Elolvasnád a könyvet? Szerezd be a kiadótól kedvezményes áron! *