Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Minden, amit tudnod kell a Kyle Scott Stage Dive sorozatáról

Annak örömére, hogy ma előrendelhetővé vált a Stage Dive sorozat harmadik kötete, a Lead – Szóló, összeszedtem mindent, amit szerintem érdemes tudni a könyvekről. Íme!

A sorozat szerzője Kylie Scott. Az írónő Ausztráliában él két gyermekével és a férjével, műveit több, mint tíz nyelvre fordították le.

kylie-scott
A fotón Kylie Scott, a Stage Dive sorozat írónője látható

– Ausztráliában 2013. július 1-jén jelent meg a Stage Dive sorozat első kötete, a Lick – Taktus. Itthon 2015. decemberében debütált a regény a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.

– A Stage Dive egy kitalált rock zenekar neve, a sorozat a zenekar négy tagjának a szerelembe eséséről szól.

Rajongói alkotás a Stage Dive zenekar tagjairól.
Rajongói alkotás a Stage Dive zenekar tagjairól.

New Adult kötetekről van szó, tehát a romantikán van a hangsúly. Az írónőnek viszont remek a humora, ez pedig átjön a sorok között is, tehát aki szereti a vicces könyveket, mindenképpen olvassa el a sorozatot.

– Bár sorozatról beszélünk, de tulajdonképpen különálló kötetekről van szó. Persze, jó, ha sorrendben haladunk, hiszen úgy érthetőek meg az apró utalások, de végül is, mindegyik részben más a főhős, és meg is van a kötetek végén a happy end.

lick

– Fontos kiemelni, hogy a Stage Dive kötetek elolvasása 18 év felett ajánlott. Igen komoly erotikus jelenetek találhatóak ugyanis bennük.

– Az első rész a Lick – Taktus. Ebben a David, a gitáros talál szerelemre Evelynnel. A lány születésnapján, Vegasban találkoznak, egy átmulatott éjszaka után házasodnak össze, Evelyn pedig másnap reggelre el is felejti az egészet, amíg ott nincs a gyűrű az ujján.

play_borito

– A második rész a Play – Futam. Itt Mal a főhős, aki a zenekar dobosa. Egy partin találkozik Ev barátnőjével, Anne Rollinssal. A lány le van égve, a lakótársa magára hagyta, Mal pedig beköltözik hozzá, és megegyeznek, Anne eljátssza a világ előtt, hogy együtt járnak, de a játék hamar valósággá válik.

– A harmadik rész, a Lead – Szóló Jimmy, az énekes történetét meséli el. A srác komoly problémákkal és függőségekkel küzd, erről próbál lejönni. Ebben segítségére a tanácsadója, Lena lesz. Ám a lány szépen-lassan beleszeret a főnökébe, és ez szül kettejük között problémákat.

lead_borito

– A negyedik, és egyben utolsó rész a Deep, amihez még nincs magyar cím, és a Könyvmolyképző Kiadó jövőre ígéri a megjelenést. A kötet férfi főhőse Ben, akinek a párja Anne húga, Lizzy lesz, és itt merül fel témaként a terhesség.

Ezek voltak a legfőbb infók 🙂 Ha felkeltettem az érdeklődésed, ide kattintva megrendelheted a köteteket. Annyival egészíteném ki, hogy szerintem érdemes elolvasni a sorozatot. Romantikus, vicces, jópofa és részről-részre egyre jobb!

deep