Home Hírek Itt az új Rázós Könyv, amiben a pasi bármit megtesz, hogy az...

Itt az új Rázós Könyv, amiben a pasi bármit megtesz, hogy az övé legyen a lány

Még idén új Rázós Könyvvel jelentkezik a Könyvmolyképző Kiadó! Az Ulpius által megkezdett Valós sorozatot folytatják, ezúttal a második kötet, a Mine – Enyém érkezik.

Íme, a magyar borító és a fülszöveg. Van egy olyan érzésem, hogy sokakat meghódít majd a kötet. Ó, és úgy olvastam, hogy akár az első rész ismerete nélkül is olvasható 😉

Katy Evans – Mine: Enyém

„Bármit hajlandó vagyok megtenni, hogy az ENYÉM legyen.” – Remington Tate

A nemzetközi bestseller VALÓS-ban az Underground boksz-bajnokság megállíthatatlan rosszfiúja, Remington Tate, megtalálta méltó ellenfelét. Brooke Dumas, akit azért szerződtettek, hogy tökéletes kondícióban tartsa a férfi testét, olyan elemi ösztönöket ébresztett fel Remington „Remy” Tate-ben, amik olyan ősiek, mint az emberiség maga… most pedig képtelen a nő nélkül élni.
Broke sosem gondolta volna, hogy egyszer majd egy olyan férfi mellett fog kikötni, aki minden nő álma, azonban nem minden álom ér boldog véget, és pont, amikor a leginkább szükségük lenne egymásra, Brooke-ot elragadják a ring mellől. Így most, hogy elválasztja őket a távolság és a sötétség, Brooke számára nem marad más, minthogy megküzdjön annak a férfinak a szerelméért, aki csakis az övé.

Küzdelem a ringben és a ringen kívül