Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Twisted Love: Jön magyarul a TikTok kedvenc, íme a fülszöveg!

A Maxim Kiadó jóvoltából magyarul is megjelenik Ana Huang nagy sikerű sorozatának, a Twistednek az első két része, várhatóan 2023 első felében jön az első kötet, a Twisted Love.

A TikTokon nagyon fut most ez a New Adult sorozat, az első részt Goodreadsen több, mint 268 ezren csillagozták, a tetszési indexe 3.78, ami nem a legjobb, de a hype miatt valószínűleg sok olyan ember is elolvasta, aki nem igazán szereti a zsánert, csak kíváncsi volt, hogy mi az a könyv, amit „mindenki” olvas.

A Maxim Kiadótól megkaptuk az első rész tervezett fülszövegét, ami alapján a könyv az én kívánságlistámra is felkerült. Szeretem a „belezúgok a bátyám legjobb barátjába” típusú sztorikat.

Ana Huang – Twisted Love

Jégből van a szíve… de a lányért a világot is felgyújtaná.

Alex Volkov egy angyali arccal megáldott ördög, akit olyan múlt átka sújt, amely elől nem tud menekülni.
Egy tragédia hajtja, amely élete nagy részében kísértette, kíméletlen siker- és bosszúvágya pedig kevés helyet hagy a szívügyeknek.
Amikor azonban arra kényszerül, hogy gondoskodjon legjobb barátja húgáról, elkezd érezni valamit a mellkasában.
Egy repedést.
Egy olvadást.
Egy tüzet, amely véget vethet a világának, ahogy ő ismerte.

Ava Chen szabad szellem, akit rémálmok tartanak fogva a gyermekkoráról, amelyre nem emlékszik.
De megtört múltja ellenére sosem szűnt meg látni a szépséget a világban… beleértve a szívet egy olyan férfi jeges külseje mögött, akit nem akarhatna.

A bátyja legjobb barátja.
A szomszédja.
A megmentője és a bukása.

Az övék olyan szerelem, aminek sosem kellett volna megtörténnie – de amikor megtörténik, olyan titkokat szabadít fel, amelyek mindkettőjüket elpusztíthatják… és mindent, ami számukra kedves.

A képen szereplő borító, a megadott cím és fülszöveg még módosulni fog a megjelenésig.