Home Cover Reveal Borítóleleplezés: V.K. Bellone – Felvont vitorlák (Meridia 1.)

Borítóleleplezés: V.K. Bellone – Felvont vitorlák (Meridia 1.)

Még idén érkezik az Aranymosás-győztes Bellone debütáló regénye, a Felvont vitorlák. A kissé komor, de annál figyelemfelkeltőbb borító alatt megtaláljátok a könyv fülszövegét, és a szerző mini-életrajzát is.

A BORÍTÓ

A FÜLSZÖVEG

Meridiában vallás, intrika és titkok uralkodnak. De minden trónra kell egy király. Anahita főpapnő Espadont szereti, és nem akar máshoz menni, így csak a saját eszére támaszkodhat, hogy elkerülje a kényszerházasságot Ramallal, a furcsa sivatag barbárral.

Titkok földön és vízen. Espadon kapitány szent küldetésen jár: a világot kettészelő zátony felé vitorlázik, hogy visszaszerezze a Vastorony Szívét. Vajon vallásuk kincse vagy ősi harci eszköz? A titok űzi, hajtja előre.

Harc baráttal és ellenséggel. Ramal megszegte a sivatagi törzsek szokását, amikor Meridia lerohanása helyett nősülni próbált. Sokan árulónak tartják, ám van egy terve, melyért ölni is hajlandó – hiszen a lelke csekély ár a népe jövőjéért.

Izgalmas történet egy olyan világban, ahol az ősök csupán fémcsontvázú romokat, rejtélyes ereklyéket és egy szunnyadó háborút hagytak az utódokra.

A SZERZŐRŐL

1992-ben született, Veszprém megyében nőtt fel. A VI. Aranymosás nyertese, első regénye várhatóan 2017-ben jelenik meg. Főként fantasyt és sci-fit ír, gyakran foglalkozik lélektani és vallási témákkal, amelyeket nyitottan kezel, szeret több ellentétes nézőpontból is ábrázolni. Végzettsége szerint orvosi biotechnológus (némi vegyész beütéssel).

Facebook: https://www.facebook.com/pg/vkbellone
Blog: http://vkbellone.blogspot.hu/