Home Megjelenésre várva Az örökség kulcsa: Jön magyarul Az örökség trilógia lezárása

Az örökség kulcsa: Jön magyarul Az örökség trilógia lezárása

Magyarul is véget ér Jennifer Lynn Barnes sikersorozata. A trilógia záró kötete 2023. február 7-én jelenik meg, ide kattintva már elő is rendelhető a kötet.

A sorozatot én ugyan még nem olvastam, de az első könyv már a polcomon van, a 2023-as várólistámra is felkerült, mert nagyon kíváncsi vagyok rá, különösen mert tudom, hogy sokan szeretitek 🙂

Visszatérve a harmadik kötetre, íme Az örökség kulcsa magyar és eredeti borítója és a fülszövege (utóbbi nyilván spoileres, ha nem olvastad a második részt).

Jennifer Lynn Barnes – Az örökség kulcsa

Az Örökösök viadala és Az örökség ára folytatása

Averynek már csak néhány hetet kell átvészelnie a rejtélyekkel teli Hawthorne-házban, hogy hozzájusson sokmilliárd dolláros örökségéhez. Az életére folyamatosan veszély leselkedik, de legalább van kire támaszkodnia: a Hawthorne testvérek befogadták a családjukba, és megosztották vele titkaikat.

Néhány nappal azelőtt, hogy Averyből a világ leggazdagabb tinije lenne, felbukkan valaki a múltból, és a segítségét kéri. A látogató jelenléte teljesen felbolygatja a kastélyt, régi sebeket tép fel, és újabb rejtélyeket hoz felszínre. Közben kezdetét veszi egy utolsó, veszedelmes játék egy ismeretlen, de nagy hatalmú ellenféllel, a tét pedig hatalmas: mindent vagy semmit.