Home Könyvek listák Íme 10 érdekesség a 10 éves Pretty Little Liarsről

Íme 10 érdekesség a 10 éves Pretty Little Liarsről

Lucy Hale a héten hívta a követői figyelmét, hogy június 8-án volt tíz éve a Pretty Little Liars tv-sorozat premierjének. Durva mennyire telik az idő, igaz? A kerek évforduló örömére összegyűjtöttem 10 érdekességet a sorozatról. Íme!

#1 – Feltűnt, hogy a sorozat felhasználta a Gilmore Girls díszleteit? Többek között a képen látható pavilon, vagy a kávézó az ismerős jelek 🙂

#2 – A sorozat 2014-es téli premierje több, mint 30 ezer tweetet generált a Twitteren percenként!

#3 – A High School Musical-sztár Ashley Tisdale számára is felajánlották a lehetőséget, hogy szerepeljen a sorozatban, ő viszont inkább az egy évad után kaszált Hellcats főszerepe mellett döntött. Utólag biztos megbánta.

#4 – Lefogadom, hogy sokan beleszerettetek a sorozat főcímdalába, ami a The Piercestől a Secret. Nos, a dalra nem a sorozat készítői, hanem Ashley Benson (Hannah) talált rá, aki egy Gossip Girl epizódban hallotta, és azután javasolta főcímként a sorozathoz.

#5 – Alison vezetékneve egy anagramma. DiLaurentis – Liars united, azaz hazugok egyesülve. Klassz!

#6 – Ki lett volna ki játékban érdekesség: Shay Mitchell Spencernek, Sasha Pieterse Hannának, Brant Daugherty pedig Ezrának és Tobynak jelentkezett.

#6 – Alison a legfiatalabb a hazugok közül. Az őt alakító Sasha Pieterse 13 éves volt az első rész forgatása alatt, míg a Spencert játszó Troian Bellisario 25 éves. Mindketten 16 éveseket alakítottak.

#8 – A könyvek írónője, Sara Shepard két epizódban is feltűnt a sorozatban. Egyszer mint tanárnő, egyszer pedig híradósként láthattuk egy tv-adásban.

#9 – A legidősebb tinédzser elismerés Bianca Lawsonnak jár. A színésznő 32 évesen játszotta a 16 éves Mayát a sorozatban. Durva, mi? A főszereplők közül a Spencert játszó Troian Bellisario a legidősebb, konkrétan idősebb a tanárát, Ezrát alakító Ian Hardingnál is.

#10 – Az együtt töltött hét évnyi közös munka annyira összehozta a főszerepeket alakító színésznőket, hogy mindannyian közös tetoválást csináltak, a karaktereik kezdőbetűit tetováltatták a mutató ujjukra. Hát nem imádnivaló?