Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Íme a Finding You – Ott rám találsz magyar borítótervei!

Az utóbbi évek során miközben könyvborítókat terveztem, több ezer képet láttam már a stock fotó oldalakon, amíg a tökéleteset kerestem. Akadt nem egy olyan alkalom, amikor láttam valami nagyon klassz fotót, de tudtam, hogy az adott könyvhöz az nem passzol, de amúgy meg borítóra illően tökéletes. Na emiatt van egy külön doksim, amiben ezen képek linkjeit tárolom.

Amikor megkaptam a lehetőséget, hogy borítót tervezzek Jenny B. Jones regényéhez, könnyű dolgom volt, mert csak meg kellett néznem a korábbi gyűjtésem, emlékeztem ugyanis arra, hogy volt pár nagyon kis cuki YA-képem, amiket mindenképpen fel akartam használni valamikor. Na itt megtörtént!

A könyvhöz végül három terv készült, és a kiadó nem tudott dönteni köztük, így borítószavazásra került a sor. Bevallom én száz százalékban biztos voltam abban, hogy valamelyik lábas borító nyer, de végül a végleges több voksot kapott, mint a két lábas együttvéve. Nem mondom, szeretem a csókosat is, de itt most nagyon megleptek a szavazók 🙂 (Itt a szavazás)

A kiadó kérésére végül a betűtípust meg kellett változtatni, ugyanis film készült a könyvből, ezért is változott meg a cím, és a kiadó szerette volna, ha kicsit hasonlít a filmes logóhoz. No ez megtörtént, bár van egy olyan félelmem, hogy a filmes logó később még változni fog, végleges posztert ugye még nem kaptunk. Jelenleg amúgy május 14. a film tervezett premierdátuma, megnézzük a vírus miatt változik-e.

* Kíváncsi lettél? A kiadótól kedvezményesen beszerezheted a könyvet! *

 • Finley Sinclair elhunyt bátyja útinaplóját követve, cserediákként érkezik Írországba, hogy mindent megnézzem, amiről a testvére írt. Már a repülőn összeakad a felkapott vámpírfilmek színészével, Beckett Rushsal, akit eléggé megdöbbent, hogy a lány még egy autogramot se kér tőle! Vajon mi sül ki kettejük találkozásából? Tartsatok bloggereinkkel, és ne feledjétek, hogy a blogturné végén egy szerencsés olvasónk a Könyvmolyképző kiadó jóvoltából megnyerheti az Ott rám találsz című romantikus regényt!

 • Mivel történetünk Írországban játszódik, döntöttünk, hogy ideje megismerkednünk egy picit az országgal! Minden állomáson találtok egy állítást, amiről el kell döntenetek, hogy IGAZ vagy HAMIS, a helyes választ pedig írjátok be a megfelelő rubrikába.

  (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

  Az Ír Köztársaság 34 megyére van felosztva.

  a Rafflecopter giveaway

 • [Blogturné Klub] 12 – Hagyjatok! Olvasok! extra
  14 – Sorok között
  16 – Kelly és Lupi olvas
  18 – Readinspo
  20 – Hagyjatok! Olvasok!