Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Magyar borítót kapott a Minden testek sorsa folytatása

Idén jelent meg Ambrose Parry sikerkönyve, a Minden testek sorsa, amit sokan szerettetek, a molyon is 85%-os a tetszési indexe. A folytatásra sem kell sokat várni, A halál művészete 2022 őszén érkezik, és már itt is a meseszép magyar borítója. Nézd csak!

Ambrose Parry – A halál művészete

*-…annak ellenére is, hogy a város élen jár a modern orvostudományban. Ám a nagy tiszteletben álló Dr. James Simpsont nem csupán ez aggasztja – azt suttogják, ő a felelős egy gyanús körülmények között eltávozott beteg haláláért.

Simpson védence, Will Raven és a korábban szobalányként dolgozó Sarah Fisher eltökélten tisztára akarja mosni pártfogójuk nevét. Ám mivel Raven közben saját természete sötét oldalával birkózik, Sarah-t pedig leköti, hogy többet tanuljon az orvostudományról, mint amit a társadalom egy nő számára elfogadhatónak talál, nehezen értik meg, mi okozza a haláleseteket.

Willnek és Sarah-nak egyesíteniük kell az erőiket, és be kell venniük magukat Edinburgh legveszélyesebb utcáiba, hogy felmentessék Simpson professzort a vádak alól.

*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)