Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Magyar borítót kapott az új Colleen Hoover regény, a Layla!

Idén ősszel érkezik magyarul Colleen Hoover első zafír pöttyös regénye, a misztikus Layla, amihez meg is kaptuk a magyar borítót, ami maradt az eredeti. Bevallom nem ez a kedvenc Hoover borítóm, de kellően titokzatosnak érződik ahhoz, hogy el akarjam olvasni.

* Ha kíváncsi vagy, ide kattintva már bele is olvashatsz a könyvbe! *

Colleen Hoover – Layla

A szerelem kísérthet, de meg is gyógyíthat. Leeds azóta tudja, hogy Laylával fogja leélni az életét, hogy először találkoztak. De aztán jött a támadás.

Layla heteket töltött a kórházban, harcolni kellett az életéért, és bár testileg rendbe jött, az érzelmi és mentális sebek annyira megváltoztatták, hogy Leeds szinte fel sem ismeri benne a nőt, akibe beleszeretett.

A férfi helyre akarja hozni a kapcsolatukat, ezért elviszi Laylát a kis szállóba, ahol először találkoztak. Itt azonban a nő viselkedése különös, bizarr módon megváltozik. És ez csak egy a számos megmagyarázhatatlan esemény közül…

Leeds egyre távolabb sodródik Laylától, és Willow mellett talál vigaszra, aki szintén a szálló lakója, és akivel könnyen egymásra találnak. Leeds érdeklődése Willow iránt egyre nő, és azzal, hogy segíteni akar neki válaszokat találni, egyre kevésbé tartja szem előtt Layla jóllétét.

Leeds hamarosan rájön, hogy választania kell, mert mindkettőjüknek nem tud segíteni. De ha rosszul választ, az mindhármukra nézve végzetes következményekkel járhat…

Fedezd fel CoHo újabb lebilincselő és elgondolkodtató világát!